Home / Fashion  / Το polka dot print μάς ταξιδεύει στα 60s!

Το polka dot print μάς ταξιδεύει στα 60s!

polka dot

Ένα κομψό και νοσταλγικό print που θα δώσει έναν elevated τόνο στο στυλ σας! Το polka dot επιστρέφει!

 

Παλαιότερες Marc Jacobs συλλογές, η Marilyn n Monroe να χορεύει, η Julia Roberts στο Pretty Woman, ακόμα και η Minnie Mouse. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι το polka dot μοτίβο. Το retro πουά μάς μεταφέρνει πίσω στη δεκαετία του 60 και μας δίνει ένα girly, αλλά elevated, touch που είναι πολύ in fashion φέτος. Οι πασαρέλες από τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 απέδειξαν ότι οι σχεδιαστές ερωτεύτηκαν ξανά αυτό το print! Του έδωσαν μία σύγχρονη και φρέσκια αναζωογόνηση. Η pin up πινελιά που αναζητούσε το trend της “ήσυχης” πολυτέλειας” είναι σίγουρα αυτή.

 

Στη black and white εκδοχή του είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί. Πουά φούστες, φορέματα, shorts και τοπάκια γίνονται η βάση για ένα statement σύνολο. Αν είστε λάτρεις του minimal, τότε μπορείτε να επιλέξτε το polka dot μοτίβο σε διάφορα αξεσουάρ. Ωστόσο, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να παίξουν με το print. Tο παρουσίασαν σε διάφορες αποχρώσεις που κάνουν ένα easy upgrade στις κλασσικές γραμμές του. Μέσα από τα shows και τις fashion influencers είδαμε ότι ένα retro & classic print μπορεί να πάρει μία διαφορετική, πιο φουτουριστική, πιο ευφάνταστη και πιο sexy εκδοχή.

 

Carolina Herrera

Dolce & Gabbana

polka dot

Maison Margiela

Stella McCartney

polka dot

Venetta

 

Κεντρική φώτο: ninapark/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.