Home / Fashion  / Η TRIANGL μάς ταξιδεύει στο Bali

Η TRIANGL μάς ταξιδεύει στο Bali

TRIANGL
Με τη νέα της συλλογή, η TRIANGL μάς προετοιμάζει για ένα ανέμελο καλοκαίρι.

 

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε το αγαπημένο μας bikini και να κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές. Πάνω στην ώρα που το μυαλό μας ταξιδεύει σε ονειρικές παραλίες,.η TRIANGL παρουσιάζει τη νέα swimwear συλλογή.της, εμπνέοντάς μας για τις επόμενες αγορές μας.

 

Η TRIANGL μάς προετοιμάζει για ένα ανέμελο καλοκαίρι, με έντονα χρώματα και playful prints. Τοποθετημένη σε ένα δεντρόσπιτο στο Bali της Ινδονησίας, η καμπάνια του brand παρουσιάζει τα νέα της σχέδια,.τα οποία αντλούν έμπνευση από τη φύση,.αλλά και από τις καλοκαιρινές διακοπές σε τροπικούς προορισμούς.

 

TRIANGL

 

Στη νέα συλλογή, πρωταγωνιστικό στοιχείο αποτελούν οι γήινες αποχρώσεις και ιδιαίτερα εκείνες του πράσινου. Τα bikinis έρχονται τόσο σε κλασικές γραμμές –το αγαπημένο μας τριγωνάκι- αλλά και σε πιο σύγχρονες, ενώ τα υφάσματα ποικίλουν σε υφές. Εκτός από τις αποχρώσεις του πράσινου, στη νέα συλλογή ξεχωρίζει το ροζ. Η TRIANGL δημιούργησε τρία νέα στυλ μαγιό, με δύο διαφορετικά prints.

 

 

Η νέα συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου, στο official site του brand. νέα συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου, στο official site του brand. Η νέα συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου, στο official site του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada