Home / Beauty  / Γιατί χρειαζόμαστε αντηλιακό μαλλιών;

Γιατί χρειαζόμαστε αντηλιακό μαλλιών;

αντηλιακό μαλλιών

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας μας και ξεχνάμε ότι ένα αντηλιακό μαλλιών μάς είναι απαραίτητο.

 

Όσο και αν αγαπούμε τον ήλιο, μπορεί να μας βλάψει σε πολλά επίπεδα. Πρώτο και κύριο στην επιδερμίδα μας, από την υγεία, μέχρι την ποιότητά της. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές ξεχνάμε ότι δεν κάνει καλό ούτε στα μαλλιά μας και είναι απαραίτητο να τα προστατεύσουμε. Ο συνδυασμός του ήλιου με το αλάτι της θάλασσας θα κάνει τα μαλλιά μας θαμπά, ξηρά και άτονα, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμούμε. Αν έχουμε βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, τότε αυτές οι “καταστροφικές” συνέπειες θα είναι πιο γρήγορες και πιο εμφανείς.

 

Και εδώ έρχεται το αντηλιακό μαλλιών για να μας σώσει! Ο ήλιος “καίει” και οι επισκέψεις στην παραλία έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτό το hero προϊόν περιποίησης θα αποτρέψει την αλλοίωση της τρίχας και την απώλεια υγρασίας. Περιέχει ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που θα κάνουν τη διαφορά στα μαλλιά σας! Με αυτό το beauty product θα απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας ημέρες άνετες!

 
Δείτε τα προϊόντα που σας προτείνουμε!

 

Κατάλληλο για την περιποίηση των μαλλιών το καλοκαίρι. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ενυδατικά στοιχεία!

Kerastase, Sephora

 

Μία ανάλαφρη προστατευτική σύνθεση από τον ήλιο!

Moroccanoil, Sephora

 

Αντηλιακό μαλλιών με εκχυλίσματα βιολογικού εκχυλίσματος.

Korres, attica

 

Ενυδατικό λάδι μαλλιών για προστασία.

 αντηλιακό μαλλιών

Apivita, attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.