Home / Beauty  / Τα summer to go προϊόντα της Chanel

Τα summer to go προϊόντα της Chanel

summer to go
Η Chanel beauty λανσάρει την πιο καλοκαιρινή make up συλλογή της, η οποία προορίζεται για το νεσεσέρ των καλοκαιρινών μας διακοπών!

 

Η limited edition Le Beiges Summer To Go της Chanel υπόσχεται να μάς συντροφεύσει σε κάθε μας ταξίδι,.καθώς όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το νεσεσέρ των καλοκαιρινών μας αποδράσεων. Διαθέσιμα σε “φιλικές” προς τα ταξίδια συσκευασίες και φόρμουλες,.όλα τα νέα προϊόντα του πολυτελούς οίκου δημιουργούν μία υγιή λάμψη, κατάλληλη για οποιαδήποτε στιγμή του καλοκαιριού.

 

 

Η Le Beiges Summer To Go περιλαμβάνει:  Η Le Beigees Summer To Go περιλαμβάνει:

 

Healthy Glow Bronzing Cream

Με μία εύκολη στην ανάμειξη φόρμουλα, το Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα, που δίνει μία ηλιοκαμένη εμφάνιση.

 

summer to go

 

Healthy Glow Illuminating Oil

Φυσικά, από το νεσεσέρ των διακοπών της Chanel δε λείπει ένα ενυδατικό λάδι σώματος με λάμψη, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με έλαια από άνθη γιασεμιού, ενώ προσφέρει μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης στην επιδερμίδα.

 

 

Water-Fresh Tint

Αποτελούμενο από 75% νερό, το Le Beiges Water-Fresh Tint εξισορροπεί την επιδερμίδα,.ενώ προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, για ένα υγιές, φωτεινό αποτέλεσμα που διαρκεί.

summer to go

 

Η limited edition συλλογή της Chanel είναι διαθέσιμη online, στο official site του οίκου.  Η limited edition συλλογή της Chanel είναι διαθέσιμη online, στο official site του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada