Home / Beauty  / Προστασία μαζί με κάλυψη; Αντηλιακό με χρώμα!

Προστασία μαζί με κάλυψη; Αντηλιακό με χρώμα!

Ο συνδυασμός προστασία και κάλυψη μπορεί να έρθει μόνο με ένα αντηλιακό με χρώμα. Hero piece item κάθε καλοκαίρι!

 

Υπάρχουν κάποια beauty products που είναι πραγματικά σωτήρια! Ένα από αυτά είναι το αντηλιακό με χρώμα. Ο συνδυασμός προστασία και κάλυψη είναι ακριβώς αυτός που επιζητούμε κάθε καλοκαίρι. Πρόκειται για προϊόντα ιδιαίτερα δημοφιλή, που εξασφαλίζουν προστασία από τον ήλιο, αλλά και ένα ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα κάθε ώρα της ημέρας. Μπορούν να φορεθούν στη βόλτα μας και στις διακοπές μας και φυσικά στην παραλία, χάρη στην ελαφριά τους σύνθεση.

 

Κάποιοι ειδικοί τονίζουν ότι ένα αντηλιακό με χρώμα μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από ένα απλό, καθώς προσφέρει μία επιπλέον στρώση προστασίας. Με μια διακριτική κάλυψη και λάμψη, μπορεί να προλάβει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πανάδων. Κάποια από τα products προσφέρουν και ενυδάτωση! Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε αυτό που θα είναι πιο κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας, για να έχετε σίγουρα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

 

Μέσα από τη λίστα που σας προτείνουμε θα βρείτε το αντηλιακό που θα ταιριάξει περισσότερο στην επιδερμίδα και τις ανάγκες σας.

 

Sun sensitive tinted mattifying fluid by Lancaster

Sephora

 

Sports BB  compact light by Shiseido

Sephora

 

Bee sun safe face cream by Apivita

attica

 

Αντηλιακή κρέμα με χρώμα by Vichy

The Drugstore

 

Sun screen fluid to power by Frezyderm

The Drugstore

 

Κεντρική φώτο: hannaschonberg

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.