Home / Fashion  / Οι δρόμοι του Παρισιού διδάσκουν στυλ

Οι δρόμοι του Παρισιού διδάσκουν στυλ

Παρισιού

Πώς θα παραμείνεις stylish; Τα looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έχουν την απάντηση, διδάσκοντας στυλ!

 

We will always have Paris! Το style inspo του χειμώνα έρχεται, φυσικά, από τους δρόμους του Παρισιού. Η αγαπημένη πρωτεύουσα της μόδας ξέρει πάντα πώς να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και να τραβάει την προσοχή από τις υπόλοιπες Εβδομάδες Μόδας. Κι αυτό γιατί έχει την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής! Το στυλ των fashion experts είναι μεν σύγχρονο, αλλά αποπνέει την πολυτέλεια και τα παραμυθένια vibes της Haute Couture.

 

Το ένα λαμπερό fashion show διαδέχεται το άλλο και οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για breathtaking συλλογές. Schiaparelli και Dior έκαναν μία πολύ καλή αρχή. Καλεσμένοι, editors, μοντέλα, φωτογράφοι και fashion influencers φοράνε υπέροχα κομμάτια, μεταδίδουν trends και αποδεικνύουν γιατί οι δρόμοι του Παρισιού διδάσκουν κάθε χρόνο στυλ.

 

Σε sexy, cool και mix and match δρόμους κινήθηκαν τα περισσότερα outfits, που συγκεντρώσαμε από fashion λογαριασμούς στο insta. Μεγάλη απουσία αυτή της Leoni Hanne, η οποία, λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και να μας χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις. Αναμφίβολα ξεχωρίζουμε τα εντυπωσιακά looks της Chiara Ferragni. Παρατηρήσαμε μεγάλη απήχηση στα sneakers. Παράλληλα, ξεχωρίσαμε τα φανταστικά statement coats!

 

Δείτε τα φανταστικά looks από τη Fashion Week του Παρισιού και γεμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CZIFkfTt857/

 

https://www.instagram.com/p/CZH9iUUNXvQ/

 

https://www.instagram.com/p/CZKsHEct0TT/

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.