Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου ήταν γεμάτο στυλ!

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου ήταν γεμάτο στυλ!

Ιουλίου

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες για το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου; Τι εμφανίσεις δημιούργησαν οι επώνυμες;

 

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου μάς επιφύλασσε stylish και ιδιαίτερες εμφανίσεις από τις επώνυμες. Είδαμε πολλά και ποικίλα στυλ, τα οποία μας εντυπωσίασαν αρκετά λόγω της μοναδικότητας που θα τα χαρακτηρίζαμε. Η Adwoa Aboah μάς απέδειξε πόσο υπέροχο είναι το μαύρο ακόμα και το καλοκαίρι. Το girly punk στυλ στα καλύτερά του από την Edie Campbell με ένα τούλινο κόκκινο φόρεμα και edgy μαύρες μπότες. Η σχεδιάστρια Priya Ahluwalia τόνισε τη σημασία του πράσινου για μία statement εμφάνιση, ως το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

 

Η Chiara Ferragni έκανε μία statement εμφάνιση το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο Παρίσι. Φόρεσε vinyl παντελόνα με sexy bralette και μαύρο σατέν vest! ‘Έμοιαζε με Goth πριγκίπισσα! Βγαλμένη από σύγχρονο παραμύθι ήταν και η Hailey Bieber, η οποία επέλεξε ένα εκπληκτικό ροζ mini φόρεμα! Η Megan Fox εμπνεύστηκε από τη Barbie, φορώντας δύο pink outfits, τα οποία συνδύασε με ροζ μαλλιά! Τέλος, η Bella Hadid απογείωσε το total white look και μας έδειξε ποια είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μπότα για φέτος!

 

Αυτές οι εικόνες  αποδεικνύουν ότι το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου ήταν όντως γεμάτο στυλ! Δείτε τις επώνυμες με τη σειρά που τις αναφέραμε! \

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.