Home / Men  / Ο Dylan O’ Brien στη νέα καμπάνια της AMI

Ο Dylan O’ Brien στη νέα καμπάνια της AMI

Η AMI, το brand του Alexandre Mattiussi, όρισε ως κεντρικό πρόσωπο τον ηθοποιό Dylan O’ Brien, γνωστός από τη σειρά Teen Wolf.

 

 

Ο Alexandre Mattiussi στράφηκε προς την αγάπη του για το Παρίσι για τη δημιουργία της συλλογής Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023. Για να αναδείξει τις βασικές αρχές του brand συνεργάστηκε για πέμπτη φορά με τον φωτογράφο Michael Bailey Gates. Σκοπός τους να δημιουργήσουν εικόνες ειλικρινείς, όμορφες και απλές εικόνες που θα αποτυπώνουν όπως αξίζει τις μινιμαλιστικές συλλογές του brand. Μάλιστα για την καμπάνια επιλέχθηκαν ως κεντρικά πρόσωπο και δύο καλλιτέχνες. Ο ηθοποιός Dylan O’ Brien, γνωστός από τη σειρά Teen Wolf, και το supermodel από τα 90s, Kristen McMenamy.

 

 

Η καμπάνια είναι οικεία και ήσυχη και δε βασίζεται σε έντονα στηρίγματα ή χρώματα για να έχει τον αντίκτυπο που θέλει. Οι λάμψεις και τα ρούχα μιλούν από μόνα τους. Ο Dylan O’ Brien ενσαρκώνει τέλεια το παριζιάνικο στυλ, φορώντας τα ενημερωμένα σχέδια του brand.

 

Dylan O' Brien

 

Κουστούμια, σακάκια και διαφάνειες τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Σύνολα φτιαγμένα για τη δουλειά, για περπάτημα στην πόλη και για χορό όλη τη νύχτα κάτω από τα φώτα του Παρισιού. Ρίξτε μία ματιά στην καμπάνια και αναζητείστε την καινούργια AMIS συλλογή στο official site ή σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Dylan O' Brien

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.