Home / Men  / Grooming  / Εσύ έχεις δοκιμάσει τη niacinamide;

Εσύ έχεις δοκιμάσει τη niacinamide;

niacinamide

Η niacinamide ή νιασιναμίδη είναι ένα πολύ καλό αντιοξειδωτικό που θα σε βοηθήσει να αποκτήσει ομορφότερο δέρμα!

 

Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της ακμής, την εξαφάνιση των μαύρων στιγμάτων και των σημαδιών! Η νιασιναμίδη ή niacinamide είναι ένα πολύ καλό αντιοξειδωτικό, το οποίο στην πραγματικότητα είναι η χημική ένωση για τη βιταμίνη Β3! Ταιριάζει σε όλους τους τύπους και αποχρώσεις δέρματος. Μπορεί να ελέγξει την παραγωγή σμήγματος και να βοηθήσει στη διατήρηση της υγρασίας. Η δράση της ενισχύεται και με τη χρήση άλλων συστατικών όπως βιταμίνη C ή ρετινόλη. Όπως και σε όλα τα προϊόντα και συστατικά και σε αυτό δεν πρέπει να το παρακάνουμε, δηλαδή να την εφαρμόζουμε κάθε μέρα. Αναλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε επιλέξτε και το ανάλογο skin care product, από αυτά που σας προτείνουμε.

 

Αν αντιμετωπίζετε ακμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το La Roche Posay Effaclar salicyliv acid acne treatment!

 

Για σημάδια ή χρωματισμούς που εμφανίζονται μετά την ακμή το Soft Services Clearing Mist.

niacinamide

 

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα τότε χρησιμοποιήστε το niacinamide serum από Dr. Barbara Strum.

 

Για ευαίσθητες επιδερμίδες επιλέξτε από την The Ordinary.

niacinamide

 

Χρησιμοποιείστε νιασιναμίδη για ενυδάτωση με το Paula’s Choice Skincare 10% Niacinamide Booster. Paula’s Choice Skincare 10% Niacinamide Booster.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.