Home / Fashion  / Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την καινούργια του συλλογή!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την καινούργια του συλλογή!

Στέλιος

Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, ο Στέλιος Κουδουνάρης υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους στο κατάστημά του, παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή.

 

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των εορτών, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε προσωπικά την καινούργια του συλλογή! Το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, υποδέχτηκε αγαπημένους του φίλους, στο κατάστημα του στο Κολωνάκι, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Η Neda Decorations δημιούργησε το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη χειμερινή συλλογή. Νέα εορταστικά σχέδια σε limited ποσότητα διατίθενται μόνο στο φυσικό κατάστημα Stelios Koudanaris, μαζί με ένα ποτήρι Freixenet.

 

 

Ο σχεδιαστής έδωσε μία καινούργια προσέγγιση στα ρούχα ειδικών περιστάσεων. Δημιούργησε κομμάτια που εναρμονίζουν το ύφος και τα υλικά τους ώστε να μπορούν να φορεθούν πολλές φορές. Υπέροχα items που καταφέρνουν να μη χάνουν τη διαχρονικότητά τους, ενώ παραμένουν πάντα εντυπωσιακά. Φυσικά, θα βρείτε και ρούχα για everyday outfits σε εξαιρετική ποιότητα και σε φιλικές τιμές, που αξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σας!

 

Στέλιος

 

Από την καινούργια συλλογή ξεχωρίζουμε τα τσόχινα παλτό σε έντονα χρώματα, mini φορέματα σε παστέλ φωτεινούς τόνους και διχρωμίες. Εύκολες, πρακτικές και κομψές εμφανίσεις με μακριές παντελόνες, έξυπνα blazer, cozy παλτά, φούστες με σούρες και knit φορέματα. Σέξι, έντονες, επιβλητικές, τολμηρές επιλογές σε ζέρσευ φορέματα αλλά και κλασικές επιλογές με μάξι φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε ξεχωριστούς τόνους για την εορταστική περίοδο!

 

 

Στο γιορτινό αυτό gathering,  τα μακαρόν με γεύση σαμπάνια και λεβάντα καθώς και τα υπέροχα τρουφάκια από τα Fresh Patisserie έκλεψαν την παράσταση. Το στήσιμο επιμελήθηκε το Momentum event planning. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” τους μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Φειδά, ο Matthew Zorpas, η Ήβη Αδάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Ζενεβιέβ Μάζαρη, ο Μιχάλης Πάντος, ο Στέφανος Ζαούσης και πολλοί ακόμα φίλοι του σχεδιαστή.

 

Στέλιος

 

www.stelioskoudounaris.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.