Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα stylish looks της Zoe Saldana για την ταινία Avatar

Τα stylish looks της Zoe Saldana για την ταινία Avatar

Saldana

Η Zoe Saldana προωθεί την ταινία Avatar: The Way of Water με τον πιο stylish τρόπο! Δείτε τα εντυπωσιακά looks της!

 

Σήμερα κάνει πρεμιέρα η ταινία Avatar: The Way of Water και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Μία ταινία φτιαγμένη για να μας κάνει να απολαύσουμε τη μαγεία του κινηματογράφου στο έπακρο, γράφουν οι πρώτες κριτικές. Πρωταγωνίστρια του πιο hot sequel για το 2022, η Zoe Saldana. Η χαρισματική, γλυκιά και τόσο όμορφη ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Στα press tours και στις πρεμιέρες της ταινίας σε όλον τον κόσμο, αυτό που μας εντυπωσίασε είναι τα εκπληκτικά looks που επέλεξε!

 

Τα total black outfits είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με leather, glitter και sheer πινελιές, η Zoe Saldana ανέδειξε ένα από τα hottest χρώματα αυτής και της επόμενης χρονιάς. Απογείωσε μερικά από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς. Από το sexy ρομαντικό με διαφάνειες, μέχρι το goth inspired, το σαγηνευτικό leather και το embellished που είναι τόσο hot ενόψει των εορτών. Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε είναι αυτή για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο. Φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα με τούλι σε μαύρη απόχρωση, ενώ όλο το πάνω μέρος είχε κεντημένα τα χρώματα της ταινίας!

 

Ανακαλύψτε τις stylish εμφανίσεις της ηθοποιού!

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.