Home / Good Life  / Mια πρωτότυπη black & white συλλογή του Johnnie Walker

Mια πρωτότυπη black & white συλλογή του Johnnie Walker

To Johnnie Walker σε συνεργασία με την AIR-INK® κυκλοφόρησε τη limited edition “Keep Walking City Collection”, με ασπρόμαυρα εικαστικά.

Η κορυφαία μάρκα Scotch Whisky, Johnnie Walker, συνεργάστηκε με την AIR-INK® για να παράγει πέντε αποκλειστικά σχέδια φιαλών, με τίτλο “Keep Walking City Collection”.

 

Τα μπουκάλια παρουσιάζουν περίπλοκα τυπωμένες εικόνες από πέντε διεθνείς καλλιτέχνες,.οι οποίοι χρησιμοποιούν το AIR-INK®, ένα μελάνι που παράγεται από την ατμοσφαιρική ρύπανση με την ανακύκλωση των εκπομπών άνθρακα.

 

Κάθε limited edition μπουκάλι περιβάλλεται από τολμηρά μαύρα σχέδια πάνω σε λευκό φόντο. Αποτυπώνοντας την ουσία της ζωής, της ιστορίας και των ιστοριών από.τις αντίστοιχες πόλεις καταγωγής των καλλιτεχνών, τα μπουκάλια διαθέτουν στα σχέδιά τους αναγνωρίσιμα μνημεία και άλλες εικονογραφίες.

 

 

H έμπνευση των καλλιτεχνών

Ο Alek Morawski με έδρα τη Βαρσοβία χρησιμοποιεί το μπουκάλι του ως εναλλακτικό χάρτη, με περίπλοκη εικονογράφηση βασισμένη.στη χαρακτηριστική πολωνική αρχιτεκτονική, ενώ ο καταξιωμένος εικαστικός Shilo Shiv Suleman από το Δελχί και ο street artist Okuda San Miguel από τη Μαδρίτη κοιτάζουν τα πιο φυσικά σκηνικά των πόλεών τους.

 

Ο τοιχογράφος Mr. Hure σχεδίασε ένα έργο που συμπυκνώνει την ποικιλία των κατοίκων.της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Gongkan από την Μπανγκόκ μέσα από μία φουτουριστική έμπνευση,. απεικονίζει τη δύναμη και την ελπίδα της επόμενης γενιάς.

 

Η βιώσιμη συλλογή έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς εξαντλήθηκε στη Βαρσοβία και την Μπανγκόκ σχεδόν μέσα σε μία εβδομάδα.

 

 

Η  Global Brand Director του Johnnie Walker, Julie Bramham, λέει: “To Johnnie Walker είναι χτισμένο πάνω σε μια κληρονομιά, κάνοντας θετικές, προοδευτικές επιλογές. Για να ζωντανέψει αυτή τη συλλογή, ζητήσαμε από τους καλλιτέχνες να ρίξουν φως σε αυτό που κάνει την πόλη τους. ξεχωριστή. και εμπνέει τους ανθρώπους να συναντηθούν. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι από τις μοναδικές απεικονίσεις που προέκυψαν και,.σε συνδυασμό με τη συνεργασία με την AIR-INK, καταδεικνύουν τη δύναμη του συνδυασμού τέχνης και καινοτομίας, καθιστώντας αυτήν τη σειρά περιορισμένων εκδόσεων, μια πραγματική συλλεκτική συλλογή.”

 

Η περιορισμένη έκδοση Johnnie Walker Black Label “Keep Walking City Collection” είναι διαθέσιμη.για αγορά εδώ και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath