Home / Family  / Χριστουγεννιάτικα Bazaar για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Χριστουγεννιάτικα Bazaar για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Bazaar
Οι γιορτές πλησιάζουν και τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar των φιλοζωικών συλλόγων είναι εδώ, για να μάς υπενθυμίσουν ότι και τα αδέσποτα ζώα έχουν δικαίωμα στη φροντίδα και την αγάπη.

 

Δείτε μερικά από τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar, μέσω των οποίων μπορούμε να συνεισφέρουμε στη σημαντική προσπάθεια των φιλοζωικών οργανώσεων.

 

35ο Christmas Bazaar του ΣΠΑΖ, 3 & 4 Δεκεμβρίου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, ο ΣΠΑΖ μάς περιμένει στο Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας. Στους πάγκους θα βρούμε μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες του συλλόγου.

 

 

Fb: @SPAZGREECE

 

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου, 3 & 4 Δεκεμβρίου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας -Κερατσινίου, μαζί με την ομάδα Ζω.Ε.Σ., μας περιμένουν στον Πολιτιστικό χώρο Μάνος Λοΐζος (Θηβών 245), στη Νίκαια. Το νέο ημερολόγιο του 2023, οι νέες ημερήσιες ατζέντες 2023, κούπες, μπλουζάκια, είδη pet, βιβλία, παιχνίδια και άλλα πολλά θα βρίσκονται εκεί. Όλα τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες των ζώων, που φροντίζει το σωματείο καθημερινά.

 

Bazaar

 

Fb: @FilozoikoSomateioNikaiasKeratsiniou

 

Therapy Dogs, 7 Δεκεμβρίου

Η φιλοζωική οργάνωση Therapy Dogs διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Effe Cafe (Μελενίκου 19), στη Θεσσαλονίκη. Στον χώρο θα βρούμε Χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά, κούπες, κοσμήματα, second hand ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

 

 

www.therapydogs.gr

Fb: @therapydogs.gr

 

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, 10 & 11 Δεκεμβρίου

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μάς προσκαλεί στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, για να προσφέρουμε κι εμείς στη σημαντική προσπάθεια της φροντίδας των αδέσποτων ζώων. Εκτός από τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, μπορούμε να στηρίξουμε το σωματείο ως εικονικοί γονείς των αδέσποτων ζώων, συνεισφέροντας οικονομικά στη φροντίδα τους.

 

 

www.zeli.gr

 

Φιλοζωικός Σύλλογος ΝF, 10 & 11 Δεκεμβρίου

Ο φιλοζωικός Σύλλογος NF μάς καλεί στο Christmas Bazaar του, στον χώρο των ΚΑΠΗ (Λεωφόρος Δεκελείας 152), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι πάγκοι θα γεμίσουν με ιδέες για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν ως μεγάλο δώρο στα αδέσποτα ζωάκια που φροντίζει ο σύλλογος, ώστε να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

 

 

Fb: @filozoikos.neasfiladelphias.1

 

Αδέσποτα Όνειρα, 15 & 16 Δεκεμβρίου

Η φιλοζωική ομάδα Αδέσποτα Όνειρα μάς προσκαλεί σε ένα διήμερο Christmas Bazaar, στο Καφέ Χαμάμ, στα Λουλουδάδικα της Θεσσαλονίκης. Εκεί, θα προμηθευτούμε εορταστικά δώρα για όλη την οικογένεια και, φυσικά, για τους τετράποδους φίλους μας. Όλα τα έσοδα και οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος των αδέσποτων ζώων που φροντίζει η οργάνωση.

 

 

www.adespotaoneira.gr

Fb: @adespota.oneira

 

Make it Pawsible, 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου

Η Make it Pawsible διοργανώνει ένα τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, στην πλατεία Δημαρχείου, στο Περιστέρι. Στους πάγκους θα βρούμε γούρια, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κούπες, τσάντες, t-shirt, κοσμήματα, καθώς και second hand αξεσουάρ, βιβλία και ρούχα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην περίθαλψη των αδέσποτων του Σωματείου.

 

Bazaar

 

Fb: @MakeItPawsible

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada