Home / Beauty  / Φανταστικά χτενίσματα που θα βλέπουμε όλη τη σεζόν

Φανταστικά χτενίσματα που θα βλέπουμε όλη τη σεζόν

Φανταστικά χτενίσματα

Ποια είναι τα πιο φανταστικά χτενίσματα αυτού του καλοκαιριού; Η λίστα που σας ετοιμάσαμε έχει και τα δέκα!

 

Δε χρειάζεται να ξανασκεφτείτε τι χτένισμα να κάνετε αυτό το καλοκαίρι! Για βόλτες, παραλίες, night out, ακόμα και γάμους, αυτά είναι τα 10 πιο safe και φανταστικά χτενίσματα. Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, κάθε στυλ και πρόσωπο και χρειάζονται μικρή προετοιμασία. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά είναι ιδανικά και για να αντέξετε τη ζέστη του καλοκαιριού. Οι τελευταίες εμφανίσεις των επωνύμων δίνουν την καλύτερη έμπνευση. Εσείς, ποιο θα δοκιμάσετε για την επόμενη εμφάνισή σας; Ποιο πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει το on the go hairstyle σας;

 

Ξεκινάμε με την Khloe Kardashian. Τα μισά μαλλιά μαζεμένα πάνω και τα υπόλοιπα κάτω με ελαφριές μπούκλες. Η Caro Daur είναι η μεγαλύτερη εκπρόσωπος του μεσαίου ή χαμηλού bun, του πιο chic hairstyle. Για τη Leoni Hanne μία αλογοουρά με λίγο στραβή χωρίστρα είναι η πιο elegant επιλογή. Η Sara Sampaio επέλεξε μπούκλες και πλαϊνές braids για το Φεστιβάλ των Καννών. Ένα από τα φανταστικά χτενίσματα είναι σίγουρα οι cute πλεξούδες σε μία ουρά της Kendall Jenner. Ένας ατημέλητος κότσος με δυο μπροστινές αφέλειες ταιριάζει παντού, όπως το επιβεβαιώνει και η Elsa Hosk.

 

Φέτος, οι μπούκλες είναι απίστευτα hot! Η influencer Emili Sindlev τις συνδυάζει με ένα τέλειο φουλάρι. Το wet look της Nina Sandech θα σας δροσίσει μέσα στο καλοκαίρι. Η Alicia Keys απογειώνει τις εκπληκτικές γαλλικές πλεξούδες και τις συνδυάζει με ιδιαίτερα αξεσουάρ ή χρώματα. Τέλος, από τα φανταστικά χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού δε θα μπορούσε να λείπει η μεγαλύτερη τάση. Baby braids από την Chiara Ferragni.

 

Khloe Kardashian
Caro Daur
Leoni Hanne
Sara Sampaio
Kendall Jenner
Elsa Hosk
Emili Sindlev
Nina Sandech
Alicia Keys
Chiara Ferragni

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.