Home / Beauty  / Οι beauty κυκλοφορίες του Μαΐου που ξεχωρίσαμε!

Οι beauty κυκλοφορίες του Μαΐου που ξεχωρίσαμε!

Ό,τι καινούργιο εντοπίσαμε από τον κόσμο της ομορφιάς. Πέντε νέες beauty κυκλοφορίες, που αξίζουν την προσοχή σας.

 

Λίγο πριν τελειώσει επίσημα η Άνοιξη και ενώ είμαστε ήδη σε summer mood, κάνουμε μία ανακεφαλαίωση, βγαλμένη από τον κόσμο της ομορφιάς. Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες beauty κυκλοφορίες για τον μήνα Μάιο, ώστε να έχετε την καλύτερη καλοκαιρινή περιποίηση! Ας ξεκινήσουμε!

 

Bobbi Brown – Real Nudes collection!

Ανακαλύψτε μοναδικούς τρόπους για λάμψη με nude αποχρώσεις. Η νέα συλλογή της Bobbi Brown φέρνει τέσσερις νέες αποχρώσεις, χαρίζοντας το πιο glam μακιγιάζ. Highlighting powder και lip glosses σε συνεργασία με κορυφαίους make up artists. Χρυσαφένιες, περλέ, ροδακινί, σαμπανιζέ και χάλκινες αποχρώσεις για πρόσωπο και χείλη! Τώρα ξέρετε πώς θα εντυπωσιάσετε με το μακιγιάζ σας!

 

 

Jo Malone – British Collection

Η φυσική ομορφιά των Βρετανικών Νήσων ξεδιπλώνεται μέσα από πέντε limited-edition αρώματα του οίκου. Κάθε άρωμα της British Collection είναι μία μοναδική υδάτινη εμπειρία. Εμπνευσμένα από τα κρυστάλλινα ρηχά νερά, τα δυνατά κύματα, τα δασικά ρυάκια και τις ανοιχτές πισίνες.

 

 

Dr. Barbara Strum – Feet relief

Η Barbara Strum συνεργάστηκε με το brand Aquazzura για να δημιουργήσει ένα μοναδικό spray για την περιποίηση των ποδιών. Αυτό το Foot Spray είναι κατάλληλο για να ανακουφίζει και να καταπραΰνει τα πόδια σας. Μια από τις πιο χρήσιμες beauty κυκλοφορίες για τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται.

 

 

About Face – F*ucking Eye

Το brand της Halsey κυκλοφορεί νέα συλλογή με 13 gel eyeliners και οκτώ μολύβια φρυδιών. Αδιάβροχα και πολύχρωμα beauty products, που μπορούν να κρατήσουν όλη την ημέρα.

 

 

Costa Brazil – AROMA

Το brand που αγαπήθηκε για τα κεριά και τα λάδι προσώπου, κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα. Ένα αισθησιακό και γαλήνιο AROMA εμπνέεται από τον Αμαζόνιο και εξυπηρετεί τη βιωσιμότητα. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με μία εικόνα φρέσκιας γης, με λουλούδια και φύλλα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.