Home / Beauty  / Τι είναι το Jello Skin;

Τι είναι το Jello Skin;

Jello Skin

H νέα beauty τάση από το TikTok κάνει τον γύρο του κόσμου και σε καλεί να αναβαθμίσεις όλη τη ζωή σου. Τι είναι το Jello Skin;

 

Το Beauty TikTok παίρνει στα σοβαρά την περιποίηση της επιδερμίδας, με τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας να καθορίζουν και πάλι trends. Αυτήν τη φορά κυριαρχεί το Jello Skin, μία ακόμα αγαπημένη cult τάση από την K-Beauty. Το trend έχει συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές και αναφέρεται στο Jell-O, το γνωστό ζελέ φρούτων χωρίς ζάχαρη με εκπληκτική γεύση. H νέα αυτή τάση ακολουθεί το παράδειγμα της λάμψης του Jell-O και περηφανεύεται για την παραγωγή κολλαγόνου. Μάλιστα, υπόσχεται πως θα προσφέρει ακριβώς την ίδια ελαστικότητα στο δέρμα σας.

 

https://www.tiktok.com/@glowwithava/video/7023933298179116294?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fhypebae.com%2F&referer_video_id=7023933298179116294

 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μασάζ προσώπου που κάνει το δέρμα να “αναπηδά”, ενεργοποιώντας το κολλαγόνο. Αυτές οι κινήσεις προσφέρουν ζωτικής σημασίας ελαστικότητα στο δέρμα. Η skininfluencer Glow with Ava επισημαίνει ότι χρειάζονται μερικά ακόμα βήματα για να πετύχει το jello skin, για να αποκτήσει, δηλαδή, η επιδερμίδα αυτήν τη λαμπερή εμφάνιση και θρέψη.

 

 

Μια ισορροπημένη διατροφή με θρεπτικά συστατικά και νερό είναι απαραίτητη. Η απολέπιση θα βοηθήσει το δέρμα να διατηρηθεί λείο και απαλό, βελτιώνοντας τη συνολική υφή του. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ένα καλό serum με βιταμίνη C και αντηλιακό. Το jello skin-μασάζ θα φέρει την επανάσταση στο δέρμα σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.