Home / Fashion  / Τα fall essentials σύμφωνα με την Kendall Jenner

Τα fall essentials σύμφωνα με την Kendall Jenner

Ποια είναι τα fall essentials που πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας σύμφωνα με το supermodel Kendall Jenner.

 

Η Kendall Jenner πέρα από supermodel είναι και creative director του fashion destination FWRD. Μάλιστα η ίδια επιμελήθηκε την καινούργια Fall22 campaign και έδωσε μία έκπληξη στο κοινό της. Έδωσε τα must have fall essentials για να μας ετοιμάσει καλύτερα για τη σεζόν που έρχεται! Το στυλ της είναι εκπληκτικό, ο ορισμός του casual and chic και μπορούμε με ορισμένα κομμάτια να έχουμε και εμείς ένα τόσο ωραίο outfit. Για τις περισσότερες fashionistas το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για fashion έμπνευση και δημιουργία!

 

 

Ξεκινάμε με τα baggy jeans! Οι ανάλαφρες γραμμές βγαλμένες από 00s και 90s είναι must γι αυτήν τη σεζόν. Φυσικά ο καλύτερος συνδυασμός είναι ένα λευκό tank top! Όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει, η Kendall Jenner επιλέγει ένα granny πλεκτό cardigan όπως το αποκαλεί. Στα fall essentials της είναι τα διαχρονικά και αγαπημένα της loafers, αλλά και οι μπότες, τύπου ιππασίας, μέχρι το γόνατο.

 

Οι maxi φούστες, τύπου low wasted και cargo, καθώς και τα bodycon dress δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη fall essentials λίστα της. Όσον αφορά στα παλτό η ίδια προτείνει statement pieces, όπως ένα velvet maxi ή κάποιο με διχρωμία ή έντονο γιακά. Για ένα night out προτείνει bustier top, διαφάνειες, μαύρα high heels με ιδιαίτερο σχήμα και sequin glam κομμάτια. Οι τσάντες που λατρεύει διότι είναι minimal και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση είναι οι sculptural bags και οι tote.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.