Home / Good Life  / Τρεις ελληνικές σούπες στις 50 κορυφαίες του κόσμου!

Τρεις ελληνικές σούπες στις 50 κορυφαίες του κόσμου!

σούπες

Το Taste Atlas δημοσίευσε τη λίστα του με τις 50 κορυφαίες σούπες του κόσμου! Ανάμεσα τους βρέθηκαν και τρεις ελληνικές! Δείτε ποιες είναι!

 

Ο χειμώνας κατέφθασε και η επιθυμία μας για ζεστά φαγητά, όπως μία σούπα, μεγαλώνει. Με αφορμή την όρεξη για τέτοιου είδους γεύματα, το Taste Atlas δημοσίευσε μία λίστα με τις 50 κορυφαίες σούπες του κόσμου. Μέσα σε αυτήν τη λίστα βρέθηκαν και τρεις ελληνικές σούπες! Σύμφωνα με τον συντάκτη, τα γιουβαρλάκια, η κοτόσουπα και η κρεατόσουπα είναι οι πιο γευστικές. Συγκεκριμένα τα γιουβαρλάκια κατέκτησαν την 12η θέση με πολύ υψηλή βαθμολογία, 4.5/5! Τα χαρακτήρισε ως μία χορταστική σούπα που συνδυάζει τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και έναν κρεμώδη, γευστικό ζωμό. Τα χαρακτήρισε ως μία χορταστική σούπα που συνδυάζει τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και έναν κρεμώδη, γευστικό ζωμό.

 

 

Χαρακτήρισε την κοτόσουπα ως μία απλή, αλλά γευστική συνταγή, που περιλαμβάνει τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και διάφορα λαχανικά. Της έδωσε την 32η θέση και τη βαθμολογία 4,2. Πρόκειται, σύμφωνα με το Taste Atlas, για ένα κλασικό σπιτικό πιάτο, ιδανικό για τις ημέρες που μας ταλαιπωρεί κάποιο κρυολόγημα. Στην 49η θέση βρέθηκε η κρεατόσουπα, η οποία έλαβε τη βαθμολογία 4/5! Μία παραδοσιακή ελληνική σούπα που παρασκευάζεται συνήθως με μοσχάρι, κατσικίσιο ή πρόβειο κρέας. Περιλαμβάνει πατάτες, καρότα και κρεμμύδια. Ανακαλύψτε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τις κορυφαίες σούπες του κόσμου!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.