Home / Beauty  / Το milky manicure ταιριάζει σε αυτήν την περίοδο του χρόνου

Το milky manicure ταιριάζει σε αυτήν την περίοδο του χρόνου

milky manicure

Αν δεν έχεις δοκιμάσει αυτό το trend ή αν έχεις ξεμείνει από έμπνευση, αυτή η περίοδος του χρόνου είναι η κατάλληλη. A big yes for milky manicure!

 

Το milky manicure είναι μία nail τάση ξεχασμένη ή παρεξηγημένη, θα λέγαμε. Η μείξη άσπρου με ροζ φαντάζει σε κάποιους περίεργη ή αδιάφορη. Ωστόσο, οι nail artists σε όλον τον κόσμο την επιλέγουν και αναδεικνύουν την ομορφιά και την κομψότητα που κρύβει. Μάλιστα, την συνιστούν ανεπιφύλακτα γι’ αυτήν την περίοδο του χρόνου. Ταιριάζει με το κρύο και το χιόνι του χειμώνα και θεωρείται μία ενδιαφέρουσα πρόταση για τα πιο εμπνευσμένα icy nails.

 

Αποτελεί μία διαχρονική και chic πρόταση, όπως και τα nude nails. Δε χρειάζεται πάντα να πειραματίζεστε ή να δοκιμάζετε περίεργα σχέδια. Κάτι πιο απλό και minimal ταιριάζει με το mood των ημερών του χειμώνα. Το milky manicure θα ταιριάξει με κάθε σας look, θα αναδείξει ό,τι σχήμα νυχιών και να έχετε και θα διατηρηθεί περισσότερο. Έχετε και τη δυνατότητα να σπάσετε τη μονοτονία του και να προσθέσετε ένα μικρό σχέδιο ή sticker, αποκτώντας ένα αποτέλεσμα που θα ξεχωρίζει. Φυσικές αποχρώσεις με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, που πάντα θα αποτελούν υπέροχες προτάσεις, κάθε περίοδο του χρόνου.

 

Δείτε μερικά από τα σχέδια που σας προτείνουμε και διαλέξτε ποιο θα ταιριάξει καλύτερα με το στυλ σας.

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.