Home / Beauty  / Λευκό eyeliner και deep smokey eye επιστρέφουν

Λευκό eyeliner και deep smokey eye επιστρέφουν

Λευκό eyeliner

Μέσα από τα shows του Dior και της Chanel στην Paris Haute Couture επέστρεψε το λευκό eyeliner και το deep smokey eye.

 

Η δύναμη του απλού και του ασπρόμαυρου υμνήθηκε στα shows του Dior και της Chanel. Και τα δύο shows ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, με κομψές και παραμυθένιες δημιουργίες, δια χειρός Virginie Viard και Maria Grazia Chiuri. Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα make up looks από τα shows, τα οποία θα χαρακτηρίζαμε chic με δόσεις dark.

 

 

Στο show του Dior είδαμε το λευκό eyeliner να πρωταγωνιστεί. Φώτισε το πρόσωπο των μοντέλων και υπόσχεται να χαρίσει αισιοδοξία στα spring and summer looks σας. Πρόκειται για έναν υπέροχο τρόπο να ανανεωθούμε και να δώσουμε στο μακιγιάζ μας ζωηρές και φωτεινές πινελιές, δοκιμάζοντας κάτι φρέσκο και ιδιαίτερο. Ακόμα και αν το λευκό φαίνεται απλό, δημιουργεί αμέσως μία statement εμφάνιση.

 

 

Από την άλλη, το Chanel show κινήθηκε σε πιο dark δρόμους. Στο μακιγιάζ των μοντέλων κυριάρχησε το deep smokey eye. Tο συγκεκριμένο ταιριάζει στο 60s και πιο rock ύφος, που χαρακτηρίζει, τελευταία, τις δημιουργίες της Virginie. Έντονες και σκούρες γραμμές δημιούργησαν ένα δραματικό και μυστηριώδες βλέμμα.

 

 

Και στις δύο περιπτώσεις αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική των ματιών στο μακιγιάζ. Τα δύο shows μας παρακινούν να τολμήσουμε, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε είτε το λευκό eyeliner, είτε το deep smokey eye.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.