Home / Beauty  / Προσθέτοντας τη γεωμετρία στα νύχια σου!

Προσθέτοντας τη γεωμετρία στα νύχια σου!

γεωμετρία

Τα minimal σχέδια στα νύχια με βάση τη γεωμετρία θα είναι πάντα μία κομψή και 100% πετυχημένη επιλογή.

 

Δεν είσαι fun των ιδιαίτερων και cool σχεδίων στα νύχια; Λατρεύεις το minimal και ασπάζεσαι τη φιλοσοφία less is more; Βαρέθηκες τα glitter νύχια των γιορτών; Τότε, ήρθε η ώρα να βάλεις τη γεωμετρία στα νύχια σου! Καθαρές και αυστηρές γραμμές και σχέδια, που ταιριάζουν στην abstract τάση, θα γίνουν το on the go μανικιούρ σου. Ό,τι outfit και να φοράς, θα είσαι σίγουρη ότι έχεις τα κατάλληλα νύχια. Τα συγκεκριμένα σχέδια, είτε σε nude αποχρώσεις, είτε σε έντονα χρώματα, θα ενταχθούν αβίαστα στην καθημερινότητά σου!

 

Ο χειμώνας είναι μία καλή ευκαιρία για να υιοθετήσουμε το trend του απλού και η γεωμετρία με τα σχήματα και τις γραμμές θα μας βοηθήσει να το επιτύχουμε. Μία δοκιμασμένη και αγαπημένη λύση το γαλλικό, το οποίο όμως ανανεώνουμε. Καταπολεμούμε τα blues του χειμώνα, φροντίζοντας τον εαυτό μας λίγο παραπάνω. Και ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι τα νύχια μας. Δεν ξεχνάμε, αυτήν την περίοδο, την κρέμα χεριών, που θα αναδείξει το περιποιημένο και πετυχημένο μανικιούρ μας!

 

Συγκεντρώσαμε nail looks με βάση τη γεωμετρία που θα λατρέψετε, δίνοντάς σας την κατάλληλη έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σας. Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.