Home / Beauty  / Όταν το black manicure γίνεται δημιουργικό!

Όταν το black manicure γίνεται δημιουργικό!

Πάντα αγαπημένο και διαχρονικό ό,τι κι αν γίνει, όποια κι αν είναι τα trends. Με το black manicure τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.

Το μαύρο χρώμα στα νύχια ήταν και θα είναι από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς επιλογές. Είναι η πρώτη μας σκέψη με την εμφάνιση των πρώτων βροχών του φθινοπώρου, αφού ταιριάζει άψογα όχι μόνο με τον συννεφιασμένο καιρό αλλά και με όλα μας τα ρούχα.

 

Κάποτε το μαύρο βερνίκι είχε ταυτιστεί με την punk και grudge φιλοσοφία, αλλά -ευτυχώς για όλες μας- κάτι τέτοιο έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Το black manicure είναι πια συνώνυμο της κομψότητας και του μινιμαλισμού. Ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο έντονο και στο διακριτικό, χωρίς να “φωνάζει” και αναδεικνύει τόσο τα ρούχα όσο και τα κοσμήματα, που επιλέγουμε να φορέσουμε.

 

Τα “παιχνίδια” που μπορείς να κάνεις με το μαύρο μανικιούρ είναι πολλά και άκρως δημιουργικά. Από τα μοτίβα μέχρι τις διαφορετικές υφές, οι επιλογέςείναι απεριόριστες και πάντα γοητεύουν.

 

Σου δίνουμε κάποιες ιδέες, ώστε να δώσεις ένα twist δημιουργικότητας στα μαύρα νύχια σου.

 

Το Halloween είναι εδώ και τι καλύτερο από το μαύρο μανικιούρ για να γιορτάσετε τις μέρες αυτές;  Οι ιδέες πολλές και με ultra fun vibes!

 

https://www.instagram.com/p/CjYlSFKLRAq/

 
Aστέρια παντού! Είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοτίβα και δε θα μπορούσε να λείπει από τα νύχια μας. Παίξτε με την εναλλαγή λευκού και μαύρου και δημιουργήστε το πιο… starry μανικιούρ!

 

 

Mια πιο safe αλλά ultra chic επιλογή είναι να παίξετε με τις διαφορετικές υφές του matte και του γυαλιστερού μαύρου βερνικιού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ιδανικό για μακριά νύχια.

 

 

Μια εξίσου κομψή εκδοχή είναι ο συνδυασμός ενός γαλακτώδους χρώματος ως βάση και του μαύρου για τον σχηματισμό αφηρημένων, καμπυλόγραμμων μοτίβων. 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath