Home / Fashion  / Το ψηλόμεσο μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού!

Το ψηλόμεσο μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού!

Αν αναρωτιέσαι με ποιο μαγιό θα είσαι φέτος in fashion, σου έχουμε την απάντηση. Το ψηλόμεσο μαγιό επέστρεψε και πρόκειται να κατακτήσει τις παραλίες.

 

Αιώνιος προβληματισμός  κάθε γυναίκας για κάθε καλοκαίρι πώς θα βρει το μαγιό που θα της πηγαίνει τέλεια και αν όντως έκανε την καλύτερη επιλογή. Φέτος το καλοκαίρι δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι για το ποια είναι η επικρατέστερη τάση. Το ψηλόμεσο μαγιό είναι ξανά hot! Με μια ιστορία που ξεκινάει από τα 50s, τα ψηλόμεσα μαγιό έγιναν συνώνυμα της θηλυκότητας και της κομψότητας.

 

Fashion icons, που θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα, όπως Audrey Hepburn και Marilyn Monroe τα επέλεγαν πιστά, χάρη στα οποία αναδείχθηκαν τα top pin up girls της εποχής. Προσδίδοντας ένα retro και vintage αέρα, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο sexy από ποτέ. Είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα, καθώς αγκαλιάζει υπέροχα όλους τους σωματότυπους. Είτε έχεις καμπύλες είτε όχι, είτε κατάφερες να αποκτήσεις το summer body που επιθυμείς είτε όχι, το high wasted μαγιό θα αναδείξει τον καλύτερο σου εαυτό!

 
Ανακάλυψε τα μοναδικά σχέδια που σου προτείνουμε, για να λάμψεις το καλοκαίρι σαν ένα πραγματικό fashion girl.

 

Calzedonia

Courtesy of Calzedonia

 

Oysho

Courtesy of Oysho

 

Lida

Courtesy of Lida

 

Oseree

Courtesy of Oseree

 

Faithfull the brand

Courtesy of Faithfull the Brand

 

Zimmermann

Courtesy of Zimmermann

 

Dodo Bar or

Courtesy of Dodo Bar Or

 

The Attico

Courtesy of The Attico

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.