Home / Fashion  / Η νέα συλλογή Cecilie Bahnsen ορίζει την καλοκαιρινή κομψότητα

Η νέα συλλογή Cecilie Bahnsen ορίζει την καλοκαιρινή κομψότητα

Μια από τις πιο elegant και αέρινες συλλογές έρχεται από το fashion brand Cecilie Bahnsen.

 

 

Οι αιθέριες γραμμές είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις καλοκαιρινές μας βόλτες και νύχτες. Προσφέρουν άνεση και αβίαστη κομψότητα, δημιουργώντας ένα stylish look. Η σκανδιναβική μάρκα Cecilie Bahnsen παρουσίασε μια καλοκαιρινή capsule collection, που όρισε με έναν υπέροχο τρόπο την καλοκαιρινή κομψότητα. Πρωταγωνιστές της συλλογής τα κομψά φορέματα, με ανοιχτά μανίκια και πλάτες, τα οποία θα αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά σας.

 

 

Η συλλογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μήκη και σιλουέτες, από mini, μέχρι A-line, καθώς και ένα εντυπωσιακό φάσμα υφών. Ρομαντικά φορέματα με μια ξεχωριστή αισθητική θα σας κάνουν να νιώσετε σαν πριγκίπισσες. Παστέλ κίτρινο και ροζ, καθώς και all time classic λευκό και μαύρο είναι τα χρώματα που στολίζουν τα εκπληκτικά φορέματα, που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας.

 

 

Photos Courtesy: Cecilie Bahnsen 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.