Home / Fashion  / Το ριγέ γίνεται ο πρωταγωνιστής των prints!

Το ριγέ γίνεται ο πρωταγωνιστής των prints!

Το ριγέ

Την άνοιξη και το καλοκαίρι λατρεύουμε να φοράμε μοτίβα. Αυτό που πρόκειται να επιλέξουμε περισσότερο φέτος είναι το ριγέ!

 

Chanel

 

Κάνοντας μία γρήγορη βόλτα στα καταστήματα, βλέπουμε ένα print να κυριαρχεί! Το ριγέ έχει γίνει μεγάλη τάση, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για άνοιξη και καλοκαίρι! Οι μαρινιέρες, τα striped φορέματα και πουκάμισα, οι ριγέ φούστες και τα Polo striped T-shirts είναι must φέτος. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτήν τη σεζόν έχει μεγαλύτερη δυναμική και από τα florals. Όσο και αν λατρεύουμε τα λουλούδια αυτήν την εποχή του χρόνου, η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν τόσο με την quiet luxury αισθητική και το minimal.

 

Elie Saab

Το ριγέ είναι πιο chic και διαχρονικό και αποτελεί hero key για το στυλ κάθε καλοντυμένης γυναίκας. Είδαμε πολλά striped runway looks, με τους σχεδιαστές να μας δείχνουν elevated τρόπους για να φορέσουμε το συγκεκριμένο μοτίβο. Το συγκεκριμένο print μπορεί να γίνει και βασικό στοιχείο του νέου και αναβαθμισμένου preppy look, που έχει περισσότερες επιρροές από τον αθλητισμό.

 

Το ριγέ

Marni

Το ριγέ

Louis Vuitton

 

Το συμπέρασμα; Σχεδιαστές και fashion girls άνοιξαν τον δρόμο για να απογειώσουμε το ριγέ και εμείς είμαστε έτοιμες να ακολουθήσουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram  All photos source Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.