Home / Cozyhome  / Το νέο Dior Concept store είναι ένα όνειρο βγαλμένο από την έρημο

Το νέο Dior Concept store είναι ένα όνειρο βγαλμένο από την έρημο

Το μαγικό και ολοκαίνουργιο Dior Concept store είναι ότι πιο εντυπωσιακό είδαμε σήμερα.

 

Ο γαλλικός οίκος ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι και αποκάλυψε το τελευταίο, και πολύ εντυπωσιακό, Dior Concept Store. Μοιάζει, και είναι, ένα ονειρεμένο καταφύγιο βγαλμένο από την έρημο. Φτιάχτηκε με φυσικά υλικά όπως πηλό, άμμο και ακατέργαστες ίνες και εξυπηρετεί μια μινιμαλιστική και πολυτελή φιλοσοφία.

 

Courtesy of Dior

 

Ο ανοιχτός χώρος, ένας χώρος όπου κάθε άνεση εκπληρώνεται στο μέγιστο, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία τρισδιάστατων εκτυπώσεων Wasp. Επικρατεί ο cozy συνδυασμός λευκού και καφέ και πρωταγωνιστούν οι απαλές και πολυτελείς υφές. Τα αντικείμενα είναι τοποθετημένα στην άμμο, δημιουργώντας μία one of a kind experience, υπό τον βλέμμα των χαρακτηριστικών φοινίκων.

 

Courtesy of Dior

 

Την παραμυθένια διακόσμηση έρχονται να συμπληρώσουν τα iconic μοτίβα του οίκου, Cannage και Toile de Jouy, όπως και οι εκπληκτικές συλλογές της Maria Grazia Chiuri.

 

Courtesy of Dior

 

Photo Credits: Mohamed Somji

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.