Home / Men  / Grooming  / Ο Joseph Quinn είναι ο νέος ambassador της Dior Beauty!

Ο Joseph Quinn είναι ο νέος ambassador της Dior Beauty!

Το stranger boy Joseph Quinn όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Απίστευτα γοητευτικός, πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Dior Beauty.

 

Ο οίκος Dior έκανε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τον νέο του ambassador! Ο Joseph Quinn κατάφερε, με τη συμμετοχή του στη σειρά Stranger Things, να είναι ένα από τα hottest ονόματα του 2022. Τώρα πρωταγωνιστεί στην πρώτη του beauty καμπάνια και μας κάνει να τον αγαπήσουμε περισσότερο. Είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gris Dior, το οποίο αποτελεί μέρος της La Collection Privée Christian Dior. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας μιλούν από μόνους τους! Ανακαλύψτε τη φανταστική αυτή συνεργασία!

 

 

“Μαγευτικός και μυστηριώδης, ο ηθοποιός είναι η τέλεια ενσάρκωση της βελτιωμένης και κορυφαίας σύνθεσης αυτού του αρώματος, που σχεδιάστηκε ως η οσφρητική μεταγραφή του εμβληματικού χρώματος του οίκου Avenue Montaigne”, δήλωσε η υπέθευνη των Dior Parfums. 

 

“Είναι τρελό! Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα κάποια σχέση με τον κόσμο της μόδας. Είναι μεγάλη τιμή. Παρευρέθηκα και στο fashion show του οίκου, όπου τα ρούχα ήταν εκπληκτικά. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε εβδομάδα μόδας. Το Gris Dior μυρίζει εκπληκτικά και όλη η καμπάνια ήταν μία πολύ διασκεδαστική διαδικασία. Διαφέρει από την υποκριτική, αλλά εδώ μπόρεσα να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου. Το γεγονός ότι με σκέφτηκαν γι αυτήν την ιδιότητα είναι πολύ κολακευτικό”, δήλωσε ο Quinn.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.