Home / Family  / Η capsule collection Danc’in Dior είναι μια ωδή στον χορό!

Η capsule collection Danc’in Dior είναι μια ωδή στον χορό!

Ο οίκος Dior δημιούργησε την capsule συλλογή Danc’in Dior, αφιερωμένη στην ελευθερία κινήσεων, που προσφέρει ο χορός στα παιδιά.

Η παιδική σειρά Baby Dior του σπουδαίου οίκου μόδας επεκτείνεται και εξελίσσεται. Αυτή τη φορά,  με τη νέα capsule συλλογή Danc’in Dior, φέρνει στι επίκεντρο τη μαγεία του χορού. Εξάλλου, η αγάπη του Christian Dior για τον χορό ήταν πάντα γνωστή.

 

 

Η Danc’in Dior είναι μια συλλογή αφιερωμένη στην ελευθερία κινήσεων, που μπορεί να χαρίσει ο χορός σε κάθε παιδί. Ο οίκος, για μία ακόμα φορά, το κάνει με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Δημιουργίες ιδανικές για χορό, άνετα και ανάλαφρα υφάσματα σε αποχρώσεις του μαύρου, του σπασμένου λευκού και του απαλού ροζ, χαρίζουν άνεση και έμπνευση σε κάθε τους χορευτικό βήμα.

 

 

Sportswear αλλά και μπαλετικός εξοπλισμός συνθέτει αυτή τη μοναδική συλλογή της Dior. Σορτσάκια, κολάν, μπουστάκια, φούστες, φορέματα και καπέλα, είναι μερικά από όσα μπορεί κανείς να ανακαλύψει. 

 

 

Η συλλογή Danc’ in Dior απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, που λατρεύουν να εκφράζονται, χορεύοντας με τον πιο δυναμικό και, ταυτόχρονα, εκλεπτυσμένο τρόπο!

 

Αναζητήστε τα μοναδικά κομμάτια στο www.dior.com στην κατηγορία Kids & Baby.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath