Home / Cozyhome  / Το κατάστημα Timianos Floral Home στήνει το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Το κατάστημα Timianos Floral Home στήνει το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Γιατί το πράσινο είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός γιορτινού σκηνικού!

O Κωνσταντίνος Τιμιανός, ιδιοκτήτης του Timianos Floral Home, του αγαπημένου plant & deco spot στη Θεσσαλονίκη, έχει πάντα τις πιο φρέσκες ιδέες σε ό,τι αφορά τα φυτά και το πώς θα τα εντάξουμε στον χώρο μας. Με σπουδές στη διακόσμηση και στο plant design στο ολλανδικό κολέγιο Wellant College International Aalsmeer, είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτό. 

 

Του ζητήσαμε να δημιουργήσει για το CΟΖYVIBE το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο table setting και να μας δώσει τις δικές του ξεχωριστές προτάσεις, ώστε να στήσουμε κι εμείς ένα ανάλογο εορταστικό σκηνικό.

 
 
 
 

O Timianos Floral Home προτείνει ζέστη ατμόσφαιρα με μικρές λάμψεις και φυσικά υλικά που θα κάνουν το γιορτινό τραπέζι μας να ξεχωρίζει.  Κάντε μια μικρή εκδρομή και μάζεψτε μερικά κλαδιά και κουκουνάρες, δημιουργώντας μια γήινη χρωματική παλέτα. 

 
 
 
 

Τα υλικά που έχει το τραπέζι είναι φυσικά κλαδιά από έλατο και καρπούς, ξύλινα αστέρια και δέντρα, μικρά air plants σε κάθε πετσέτα για να δωρίσετε στους καλεσμένους σας, κεριά και μικρά λαμπάκια για τις απαραίτητες λάμψεις!

 
 
 
 
 
 
 
 

Μην ξεχνάτε! Το πράσινο μας κάνει ευτυχισμένους! Καλές γιορτές!

 
 
 

Timianos Floral Home

Καθηγητού Αντωνίου Κεραμοπούλου 7, Θεσσαλονίκη 

www.timianos.gr 
[email protected]
Τ. 231 555 3322

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath