Home / Good Life  / Art & Culture  / Το καλοκαίρι έρχεται με μεγάλες συναυλίες!

Το καλοκαίρι έρχεται με μεγάλες συναυλίες!

megales sinaylies
Pump up the volume! Αυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες, που ανυπομονούμε να ζήσουμε το καλοκαίρι του 2022.

 

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα πράγμα, από όσα στερηθήκαμε λόγω πανδημίας, αυτό θα ήταν σίγουρα οι μεγάλες συναυλίες! Ο ρυθμός, η χαρά, η συνάντηση χιλιάδων ανθρώπων, που ενώνουν τις φωνές τους σε μία… Μετά από δύο χρόνια, μας αξίζει να τις ζήσουμε με την ένταση στο τέρμα! Και, ευτυχώς, το καλοκαίρι που έρχεται μάς επιφυλάσσει πολλές και δυνατές μουσικές εμπειρίες. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιον καλύτερο τρόπο επιστροφής στην κανονικότητα;

 

Balthazar

 

Balthazar

 

Οι Βέλγοι Balthazar επιστρέφουν στην Ελλάδα το Σάββατο 16 Απριλίου, στο Fuzz Live Music Club. Τα ιδρυτικά μέλη τους, Jinte Deprez και Maarten Devoldere, έχουν δηλώσει ερωτευμένοι με τη χώρα μας κι εμείς τους ανταποδίδουμε την αγάπη. Έπειτα από την κυκλοφορία του “Fever”, το 2019, το συγκρότημα οδηγεί τον ήχο του σε τολμηρά, νέα μονοπάτια με το άλμπουμ “Sand” και κατακτά τον θρόνο της Indie pop, που δικαιωματικά του ανήκει.

 

Paradise Lost

 

Paradise Lost μεγάλες συναυλίες

 

Μία μέρα μετά, την Κυριακή 17 Απριλίου, το ιστορικό metal band Paradise Lost κατακτά τη σκηνή του Fuzz Club. Προπάτορες του ατμοσφαιρικού death metal και ηγέτες της βρετανικής σκηνής του σκληρού ήχου, οι Paradise Lost μετρούν πάνω από 30 χρόνια στα συναυλιακά δρώμενα. Mackintosh, Aedy, Holmes, Edmodson και Väyrynen είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν στο στοιχειωτικό τους soundtrack.

 

Dead Can Dance

 

Dead Can Dance Europa Tour

 

Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή τους στη χώρα μας, το 2019, κατακλύσαμε το Ηρώδειο και απολαύσαμε επί σκηνής τους Lisa Gerrard και Brendan Perry. Το εμβληματικό δίδυμο επιστρέφει για δύο εμφανίσεις επί ελληνικού εδάφους, στο πλαίσιο του EUROPA 2022 Tour. Θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ στις 19 Μαΐου και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21 Μαΐου, παρουσιάζοντας ένα best-of από το σύνολο της καριέρας τους. Κι εμείς θα είμαστε ξανά εκεί!

 

Beth Hart

 

Beth Hart tour

Beth Hart, Photo credit: Greg Watermann

 

Ο Joe Bonamassa την έχει χαρακτηρίσει ως τη “νέα Janis Joplin”. Η Miley Cyrus την κατατάσσει στη λίστα με τις καλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών. Εμείς απλά λατρεύουμε την αισθαντική φωνή και την παθιασμένη σκηνική της παρουσία. Η απόλυτη blues ερμηνεύτρια της εποχής μας, η Beth Hart, έρχεται στο Θέατρο Βράχων, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Thankful Tour της και είμαστε ευγνώμονες, που θα έχουμε την ευκαιρία να τη χειροκροτήσουμε!

 

Led Zeppelin Symphonic

 

Led Zeppelin Symphonic concert

 

Οι Led Zeppelin Symphonic έρχονται στη Θεσσαλονίκη, για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης, την Τρίτη 28 Ιουνίου! Τρεις φανταστικοί ερμηνευτές της ροκ Peter Eldridge, Jesse Smith και Mollie Marriott-, μια ροκ μπάντα σπουδαίων Βρετανών μουσικών, το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής Φιλαρμονίας Ορχήστρας Αθηνών και τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppelin. And… we’re buying a Stairway To Heaven!

 

Eject Festival

 

Muse μεγάλες συναυλίες

Muse, Photo credit: Hans-Peter van Velthoven

 

Οι MUSE, οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής, θα είναι οι headliners του EJEKT Festival 2022, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο ΟΑΚΑ. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι πρωτοποριακό σε κάθε περιοδεία τους. Μαζί τους έρχονται και ο Yungblud, το εκρηκτικό νέο αστέρι της Βρετανικής μουσικής, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στη χώρα μας, και οι Nothing But Thieves. Are you ready for “Madness”;

 

Iron Maiden

 

Iron Maiden Legacy Of The Beast Tour

Iron Maiden, Legacy Of The Beast Tour, Photo credit: John McMurtrie

 

Τι να πρωτογράψει κανείς για τους Iron Maiden; Απλά, θα πούμε ότι το Legacy of the Beast Tour, το show που απέσπασε τις πιο διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, έρχεται στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 16 Ιουλίου. Πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ “Senjutsu”. Special guests θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

 

Release Athens 2022

Last but not least αφήνουμε το line-up του Release Athens Festival 2022 να τα πει όλα! Κι απλά περιμένουμε να “πλημμυρίσει” η Πλατεία Νερού με σπουδαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

  • 08/06: Bauhaus, The Jesus and Mary Chain, dEUS
  • 15/06: Nick Cave And The Bad Seeds, Mogwai, Fontaines D.C.
  • 18/06: Parov Stellar
  • 22/06: Manowar
  • 27/06: London Grammar, LP, Hooverphonic

 

London Grammar

 

  • 30/06: Pet Shop Boys
  • 02/07: Iggy Pop, Liam Gallagher
  • 03/07: Massive Attack

 

Massive Attack

 

  • 15/07: Judas Priest
  • 19/07: Clutch
  • 21/07: Sabaton, Blind Guardian, Epica
  • 23/07: Slipknot, Sepultura

And more TBA!

 

Ραντεβού στην αρένα!

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin