Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι δύο νέες Marvel σειρές που έρχονται σύντομα!

Οι δύο νέες Marvel σειρές που έρχονται σύντομα!

Moon Knight και Ms. Marvel είναι οι δύο καινούργιες Marvel σειρές, που ανυπομονούμε να απολαύσουμε.

 

Το σινεματικό σύμπαν της Marvel επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο με ταινίες, όσο και με σειρές. Μετά το πολύ πετυχημένο Wanda Vision, η εταιρεία παραγωγής ταινιών άρχισε να κυκλοφορεί αρκετές σειρές, συστήνοντας στο κοινό καινούργιους ήρωες. Οι δύο νέες Marvel σειρές είναι αρκετά ιδιαίτερες σε σχέση με παρελθοντικά projects. Η Ms. Marvel είναι η πρώτη μουσουλμάνα super ήρωας με όνομα Kamala Khan. Η πολύμορφη ηρωίδα είναι το Alter Ego της Ms. Marvel. Κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο Disney +.

 

 

Το Moon Knight είναι ο αντί-ήρωας της Marvel, τον οποίο υποδύεται ο Oscar Isaac. Παράξενος, σκοτεινός, παλεύει με ψυχικές ασθένειες και λαμβάνει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου θεού της Σελήνης. Πολλοί λένε ότι ίσως να είναι η πιο βάναυση και σκοτεινή πλευρά του MCU. Η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου στο Disney +.

 

 

Πρόκειται για δύο αρκετά ενδιαφέροντα projects της Marvel, η οποία φαντάζει ασταμάτητη. Οι δύο νέες Marvel σειρές φέρνουν κάτι πιο ανθρώπινο και πιο σκοτεινό ταυτόχρονα. Αξίζουν και οι δυο να μπουν στη series λίστα σου! Στις 31 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα και το Morbius, το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Jared Leto. Don’t miss it!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.