Home / Beauty  / Απολέπιση σώματος: Όσα πρέπει να ξέρουμε

Απολέπιση σώματος: Όσα πρέπει να ξέρουμε

Απολέπιση σώματος

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να κάνουμε σωστά απολέπιση σώματος! Ανακαλύψτε τα χρήσιμα tips!

 

Η απολέπιση σώματος θέλει εξίσου προσοχή με την απολέπιση προσώπου. Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας ανανεώνεται με πιο αργούς ρυθμούς, οπότε χρειάζεται η κατάλληλη φροντίδα. Πολλές φορές, όμως, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρόσωπό μας και ξεχνάμε την επιδερμίδα του σώματος. Κάτι που πρέπει σίγουρα να εντάξουμε στη ρουτίνα περιποίησης μας είναι η απολέπιση! Γιατί είναι απαραίτητη;

Γιατί έτσι θα διατηρήσουμε το δέρμα μας λείο, σφριγηλό και απαλό! Η επιδερμίδα μας δε θα αποκτήσει τραχιά όψη και θα αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση. Το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα και τα κύτταρα ανανεώνονται, καθώς απομακρύνονται τα νεκρά. Μάλιστα είναι ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα! Το ιδανικό είναι να κάνουμε απολέπιση σώματος, όπως και προσώπου, δύο φορές την εβδομάδα. Όλη η διαδικασία θα προσφέρει μία παραπάνω αίσθηση ευεξίας.

 

 

Πώς κάνουμε σωστά απολέπιση; Παίρνουμε το προϊόν και με κυκλικές κινήσεις τρίβουμε το δέρμα και ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να εφαρμόσετε το scrub είτε όταν είναι νωπό το δέρμα, είτε όταν βγείτε από το μπάνιο και οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί. Μόλις σταματήσουμε δε ξεχνάμε να βάλουμε αμέσως ενυδατική! Με απλά βήματα μπορείτε να αποκτήσετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.