Home / Beauty  / Ανοιξιάτικα αρώματα: The true essence of spring!

Ανοιξιάτικα αρώματα: The true essence of spring!

ανοιξιάτικα αρώματα

Τα πιο συναρπαστικά ανοιξιάτικα αρώματα φέρνουν την πραγματική ουσία της άνοιξης στην καθημερινότητά μας και υπόσχονται να σημαδέψουν τις πιο όμορφες στιγμές μας!

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο μεθυστικό, προσωπικό και ξεχωριστό από το άρωμά μας! Πολλές φορές το επιλέγουμε αντλώντας έμπνευση από την εποχή που διανύουμε και,.χωρίς αμφιβολία, η άνοιξη είναι η πιο όμορφη, γεμάτη χρώματα και μυρωδιές. Η φύση ανθίζει και μαζί της ανθίζει και η διάθεσή μας, η οποία γίνεται πιο φωτεινή και αισιόδοξη. Συνεπώς, θέλουμε και ένα άρωμα που θα αποπνέει ακριβώς αυτό το vibe! Αρκεί μία επίσκεψη στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos,.για να ανακαλύψετε τα πιο μεθυστικά ανοιξιάτικα αρώματα!

 

Perfume is the key to our memories…

Το Full Magnolia από το κατάστημα The Body Shop κλείνει μέσα του όλη την αρωματική ένταση του πανέμορφου άνθους. Ένα φωτεινό και λουλουδένιο eau de parfum, που είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει την πιο ευχάριστη αίσθηση ζωντάνιας!

 

Mediterranean Cosmos

Full magnolia eau de parfum, The Body Shop

 

Η ανθισμένη ανοιξιάτικη ίριδα ενώνεται με τη λαχταριστή ζάχαρη, την αισθησιακή ζεστασιά της βανίλιας, το άνθος πορτοκαλιού και το εξωτικό γιασεμί. Το fragrance La vie est belle της Lancôme είναι ένα από τα πιο iconic αρώματα και θα το βρείτε στα Sephora!

 

Mediterranean Cosmos

La vie est belle Lancôme, Sephora

 

Ένα άρωμα που γιορτάζει την αιώνια θηλυκότητα! Το Musc Nude του Narciso Rodriguez, που θα βρείτε στο κατάστημα Galerie de Beauté, αγκαλιάζει το σώμα με τις αιθέριες λουλουδένιες και musky νότες του.

 

Musc Nude Narciso Rodriguez, Galerie de Beauté

 

Αναζητάτε ένα άρωμα που γιορτάζει την άνοιξη και μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι; Θα το βρείτε στο The Drugstore και δεν είναι άλλο από το Fresh fragrance Soleil des Vignes της Caudalie, εμποτισμένο με καρύδα, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και βανίλια!

 

ανοιξιάτικα αρώματα

Fresh fragrance Soleil des Vignes Caudalie, The Drugstore

 

Θέλετε το άρωμά σας να είναι παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα πολυτελές; Αισθησιακό, αλλά και κομψό; Η νέα σειρά αρωμάτων της Dust + Cream είναι η κατάλληλη για εσάς!

 

Fragrance line, Dust + Cream

 

Αn adventurous feeling…

Μήπως ονειρεύεστε ένα άρωμα που θα σας μεταφέρει νοερά στην Iταλική Ριβιέρα; Στο Φαρμακείο Ελένη Λάσκου θα βρείτε τη σειρά Iris από το ιταλικό brand L’Erbolario, με αρωματικές νότες περγαμόντου, βανίλιας και sandalwood.

 

ανοιξιάτικα αρώματα

Iris L’Erbolario, Φαρμακείο Ελ. Λάσκου

 

Και τώρα ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε στο Παρίσι παρέα με τα πολυκαταστήματα attica! Εδώ θα βρείτε τα υπέροχα Grand Soir και Petit Matin από το luxury brand Maison Francis Kurkdjian,.δύο μεθυστικά αρώματα που εκπέμπουν μία μοναδικά φωτεινή ενέργεια και υπόσχονται.να σας χαρίσουν αλησμόνητα απογεύματα και μεγάλες βραδιές!

 

Grand Soir & Petit Matin Maison Francis Kurkdjian, attica

 

Αn eternal hug!

Μπορείτε να κάνετε την εμπειρία που προσφέρει ένα άρωμα ακόμα καλύτερη; Με το “Blue Jasmine” floral gift set από το κατάστημα Fresh Line θα βυθιστείτε στο.γλυκό άρωμα του γιασεμιού μέσα από ένα set περιποίησης,.που περιλαμβάνει body mist, γαλάκτωμα σώματος και αφρόλουτρο,.για επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή!

 

ανοιξιάτικα αρώματα

Blue Jasmine floral set, Fresh Line

 
Ποιο θα είναι, λοιπόν, το άρωμα που θα σημαδέψει τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές στιγμές σας;
Βρείτε την απάντηση στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.