Home / Beauty  / Έχετε ακούσει για το tiramisu hair;

Έχετε ακούσει για το tiramisu hair;

tiramisu hair

Το πιο “γευστικό” hair trend ακούει στο όνομα tiramisu hair! Είναι ένα καστανόξανθο χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας!

Aς ανακαλύψουμε τη νέα τάση και hair looks που το αναδεικνύουν.

 

 

Με αυτά τα hair trends, όταν ακούτε τη λέξη τιραμισού δε θα σας έρχεται στο μυαλό μόνο το γνωστό σε όλους γλυκό. Φέτος, οι hair experts ονόμασαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών, tiramisu hair. Πρόκειται για ένα γλυκό καστανόξανθο, το οποίο είναι βασισμένο στο balayage και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα δέρματος και όλα τα σχήματα προσώπου. Είναι μία fresh, αλλά, ταυτόχρονα, και safe επιλογή, απογειώνοντας το καστανό.

 

 

Στην ουσία, όμως, το tiramisu hair δημιουργείται με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις καστανού, θυμίζοντας τις τρεις στρώσεις του γλυκού. Μία ζεστή καστανή απόχρωση με κίτρινο τόνο, μία βαθιά ζεστή και μία πολύ ανοιχτή με χρυσό τόνο. Φωτίζει και γλυκαίνει το πρόσωπο, καθιστώντας το τέλεια επιλογή για άνοιξη και καλοκαίρι. Μπορεί, ωστόσο, να μας συντροφέψει και τους πιο κρύους μήνες.

 

 

Καθώς γίνεται με την τεχνική του balayage μπορείτε να μην πειράξετε τη ρίζα σας και δε θα χρειαστεί να πηγαίνετε συνέχεια στο κομμωτήριο για να το ανανεώνετε. Αν αναζητείτε μία εύκολη και εκπληκτική αλλαγή για τα μαλλιά σας, τώρα ξέρετε ποια είναι η απάντηση!

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία nikkilee901/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.