Home / Fashion  / Τα must night out outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Τα must night out outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

night out
Αντλούμε έμπνευση από τα τελευταία winter trends και δίνουμε στις επόμενές μας εμφανίσεις το απόλυτο glam night out στοιχείο που τους αξίζουν!

 

Όταν ετοιμαζόμαστε για τις βραδινές μας εξόδους,.πάντοτε ψάχνουμε τον τρόπο να εντυπωσιάσουμε με το στυλ και την αισθητική μας. Το μυστικό είναι να επιλέγουμε outfits που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, αλλά παράλληλα να αντικατοπτρίζουν τη fun διάθεση που διαθέτουμε εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς, η μόδα φέτος επέστρεψε στα παλιές καλές glam υφές υφασμάτων, που προσδίδουν σε κάθε εμφάνιση το απόλυτο glam night out στοιχείο.

 

Οι διαφάνειες έχουν επιστρέψει δυναμικά, είτε ως μεμονωμένα κομμάτια, είτε ως συνδυασμός επάνω σε φορέματα. Μία μαύρη διαφάνεια είναι το απόλυτο fashion item, που θα δώσει το sexiness που χρειαζόμαστε για μία βραδινή εμφάνιση. Φυσικά, μπορούμε να πειραματιστούμε, συνδυάζοντας τις διαφάνειες μαζί με χαμηλές μπότες, για να πετύχουμε μία “ανεπιτήδευτη” glam εμφάνιση.

 

 

Ένα fashion item που εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις βραδινές εμφανίσεις είναι η παγιέτα. Ωστόσο, τον φετινό χειμώνα οι τάσεις προστάζουν παγιέτες εμπνευσμένες από τον σχεδιαστικό οίκο Paco Rabbane. Το πιο έντονο στυλ παγιέτας θα δώσει την απαραίτητη night out λάμψη, με τη stylish πινελιά του 2022.

 

 

Αν, πάλι, δεν ψάχνουμε κάτι φανταχτερό και θέλουμε να συνδυάσουμε κάτι πιο ήσυχο, τότε τα φετινά trends μάς οδηγούν, για ακόμα μία χρονιά, στην τάση του leather on leather. Δερμάτινα παντελόνια, συνδυασμένα με δερμάτινα τοπάκια ή κορσέδες, πρωταγωνιστούν και πάλι στα βραδινά outfits των fashion addicts.

 

 

Το απόλυτο βραδινό item της σεζόν είναι, για ακόμα μία χρονιά, τα cut out dresses. Τα φορέματα με κοψίματα αποτελούν την πιο safe λύση για ένα look που θα ξεχωρίσει. Ένα μαύρο cut out φόρεμα είναι το νέο little black dress για το 2022.

 

 

Εμπνευστείτε με τις παρακάτω επιλογές, για να δημιουργήσετε το απόλυτο glam night out look, σύμφωνα με τα τελευταία trends.

 

Patricia metallic sheer dress, A. Roege Hove

 

Chainmail maxi-sequin miniskirt, Prada

 

 night out 

 

Κοντό φόρεμα με κόψιμο, Zara 

 

 

Black Prong Mini Dress, Rick Owens 

night out

 

Κεντρική φωτογραφία: Emma Rose Leger/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada