Home / Fashion  / Η Eleven The Fashion Project επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Eleven The Fashion Project επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο

Eleven The Fashion Project

Η μοναδική επαγγελματική εμπορική έκθεση γυναικείου ενδύματος, Eleven The Fashion Project, επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο!

 

Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου επιστρέφουμε στο Ζάππειο Μέγαρο για μία φανταστική έκθεση! Η Eleven The Fashion Project αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική εμπορική έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος! Καταφέρνει να φέρει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, με αντιπροσώπους, δημιοσιογράφους μόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένα ξεχωριστό project, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό εκθετών και επισκεπτών.

 

 

Πιστή στην άψογη αισθητική που χαρακτηρίζει το portofolio της, η Eleven The Fashion Project είναι βασισμένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων. Έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από μία στέγη την ελληνική βιομηχανία μόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, με σκοπό να προβάλλει ένα σημαντικό μήνυμα. Η ελληνική μόδα έχει ιστορία, δυναμικό παρόν, αλλά και φωτεινό μέλλον.

 

 

Αυτόν τον Ιανουάριο δεν πρέπει να χάσετε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις γυναικείας μόδας της Ελλάδας! 130 brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και τις νέες τάσεις της μόδας στην καρδιά της Αθήνας. Η Eleven The Fashion Project πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

 

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 28 έως και Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

10.00 – 20.00

www.eleventhefashionproject.gr

 

***Το COZYVIBE στηρίζει την έκθεση Eleven The Fashion Project ως χορηγός επικοινωνίας.***

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.