Home / Beauty  / Τα χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν!

Τα χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν!

χρώματα μαλλιών

5+1 χρώματα μαλλιών ιδανικά τόσο για τον χειμώνα, όσο και για τον ερχομό της άνοιξης! Αν αναζητείτε μία αλλαγή σας έχουμε τη λύση!

 

Το φαγητό είναι η μεγαλύτερη beauty έμπνευση μας όσον αφορά στα μαλλιά μας! Τα χρώματα μαλλιών που συμπληρώνουν τη λίστα των τάσεων για το 2023 είναι ζεστά και έντονα! Βλέπουμε πολύ καστανά μαλλιά, τα κόκκινα παραμένουν στα trends και τα ξανθά επιστρέφουν δειλά- δειλά. Μία απόχρωση που περιμέναμε να δούμε στην κορυφή, λόγω της άνοδος του Goth style, είναι τα σκούρα μαύρα μαλλιά. Μπορεί να μη βρίσκονται στις περισσότερες αναζητήσεις, αλλά σίγουρα δε θα είστε out of fashion αν τα επιλέξετε.

 

Από μπαχαρικά και φρούτα, μέχρι και και δημοφιλή αναψυκτικά. Τα χρώματα μαλλιών κυριαρχούν φέτος είναι ζεστά, αλλά και elegant, ψυχρά, αλλά και trendy. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικά τόσο για τον χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και για τον ερχομό της άνοιξης! Όλες αυτές οι 6 αποχρώσεις που συγκεντρώσαμε θα γλυκαίνουν το πρόσωπό σας και θα φέρουν παραπάνω λάμψη στην επιδερμίδα σας! Επώνυμες, όπως Zendaya, Bella Hadid και Kaia Gerber έχουν υιοθετήσει ήδη τις τάσεις. Εσείς, θα περιμένετε; 

 

Subtle Cinnamon

 

Cherry cola

 

Burnt Caramel

 

Mushroom brunette

 

Vanilla Beige blonde

https://www.instagram.com/p/CoFZCJQDWKD/

 

Cherry Brunette

 

All photos source Instagram

Κεντρική Photo Zendaya Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.