Home / Beauty  / Η Glow Recipe εισάγει το αβοκάντο στη skin care ρουτίνα μας

Η Glow Recipe εισάγει το αβοκάντο στη skin care ρουτίνα μας

Glow Recipe
Το νέο Avocado Cleanser της Glow Recipe φέρνει όλα τα πολύτιμα οφέλη του αγαπημένου φρούτου στη skin care ρουτίνα μας.

 

Η Glow Recipe παρουσιάζει τη νέα της skin care προσθήκη, με πρωταγωνιστή το αβοκάντο! Το Avocado Cleanser είναι ιδανικό για ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, καθώς τα συστατικά του βοηθούν στην ενυδάτωση,.αλλά και στην εξισορρόπηση του επιδερμικού φραγμού.

 

 

Η Glow Recipe έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο κορυφαία skin care brands,.με τα serums της να έχουν γίνει αγαπημένα προϊόντα κάθε skin care addict. Αυτήν τη φορά, το brand, θέλοντας να εμβαθύνει στην ενυδάτωση,.αλλά και στην εξισορρόπηση του επιδερμικού φραγμού του δέρματος,.λανσάρει ένα νέο cleanser, με βασικό συστατικό το αβοκάντο, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την υπόλοιπη σειρά με τα Avocado Ceramide Recovery Serum και Avocado Melt Retinol Eye Cream.

 

 Glow Recipe

 

Οι ευεργετικές ιδιότητες του αβοκάντο συγκεντρώνονται μέσα σε ένα skin care προϊόν, που έχει σκοπό να καθαρίσει απαλά, αλλά και να θρέψει κάθε επιδερμίδα. Το cleanser αποτελείται από πρεβιοτικά και μεταβιοτικά, τα οποία συμβάλλουν στην ισορροπία, την υποστήριξη και την ενίσχυση του φραγμού της υγρασίας του δέρματος, ενώ η βρώμη βοηθά στην ενυδάτωση,.καθώς και στην καταπράυνση της επιδερμίδας. Παράλληλα, το έλαιο αβοκάντο θρέφει βαθιά το δέρμα, προσφέροντας άνεση. Εξαιτίας της δραστικότητας του ελαίου αβοκάντο, το Avocado Cleanser της Glow Recipe είναι κατάλληλο και για double cleansing,.καθώς μπορεί και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ.

 

Το νέο cleanser είναι διαθέσιμο online, στην επίσημη ιστοσελίδα της Glow Recipe.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada