Home / Beauty  / Τα lip gloss nails είναι το πιο hot trend!

Τα lip gloss nails είναι το πιο hot trend!

lip gloss nails

Εσύ έχεις ακουστά για τη νέα τάση στα νύχια; Τα lip gloss nails είναι το trend που σου προτείνουν οι επώνυμες να δοκιμάσεις!

 

https://www.instagram.com/p/CnmpQP1pEV8/

 

Το 2023 επιστρέφουμε στις nude αποχρώσεις στα νύχια. Τα απαλά χρώματα, όπως το χρώμα του χρωμίου, το παστέλ ροζ, το γαλακτερό και το γαλλικό, βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων. Ποιο είναι, όμως, το πιο hot trend από όλα; Τα lip gloss nails αποτελούν ένα ακόμα celebrity approved trend που πρέπει να δοκιμάσεις! Γυαλιστερά, φρέσκα, λαμπερά και girly νύχια που θα εντυπωσιάσουν με τον πιο κομψό τρόπο! Margot Robbie και Jennifer Lopez μάς καλούν να υιοθετήσουμε την τάση, την οποία επέλεξαν για τις red carpet εμφανίσεις τους.

 

 

Τα lip gloss nails θυμίζουν την παστέλ ροζ και γυαλιστερή όψη που αφήνει ένα lip gloss στα χείλη μας. Πώς φτιάχνονται τα συγκεκριμένα νύχια; Για αρχή βάζουμε μία στρώση από ένα απαλό ροζ βερνίκι νυχιών. Στη συνέχεια ένα διάφανο περλέ ή glitter και δύο στρώσεις από γυαλιστερό βερνίκι νυχιών. Το αποτέλεσμα; Φανταστικά νύχια που είναι in fashion και πρόκειται να εντυπωσιάσουν! Το συγκεκριμένο trend κάνει upgrade τόσο τα nude, όσο και τα Barbie core inspired νύχια. Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

 

https://www.instagram.com/p/CnR1aThruwR/

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo: Tom Blachik/ Nails

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.