Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιος είναι ο Daveed Diggs της πετυχημένης σειράς Snowpiercer;

Ποιος είναι ο Daveed Diggs της πετυχημένης σειράς Snowpiercer;

Γνωρίστε τον ηθοποιό Daveed Diggs μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα του.

 

 

Ο Daveed Diggs γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1982 στην Καλιφόρνια. Φοίτησε στο φημισμένο Brow University και αποφοίτησε με πτυχίο στο θέατρο και τις τέχνες. Η καριέρα του ξεκίνησε ως μουσικός, σε περιοδείες και σε γνωστά θέατρα. Μεγάλη στιγμή για την καριέρα του η συμμετοχή του στο Broadway με την παραγωγή Marquis de Lafayette. Χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία του κέρδισε Tonny και Grammy Award.

 

 

Γράφει και συνθέτει για μουσικά είδη, όπως rap και experimental hip hop. Είναι μέλος των μουσικών συγκροτημάτων True Neutral Crew και Freestyle Love Supreme. Εμφανίζεται σε live shows, θεατρικές παραγωγές και ηχογραφεί τραγούδια. Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο έγινε όταν χάρισε τη φωνή του στην animated ταινία Zootopia. Επιπλέον, έγραψε και μερικά από τα τραγούδια της ταινίας. Έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Wonder, Ferdinald, Hamilton, Soul, The Starling, The Little Mermaid, κ.α.

 

 

Εκτός από μουσική και κινηματογράφο, ασχολείται και με την τηλεόραση. Μερικές από τις σειρές που έχει συμμετάσχει είναι οι εξής: Law and Order, The Mayor, Bojack Horseman, Star Wars Resistance, The Good Lord Bird, κ.α. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε σε δύο σειρές. Χαρίζει τη φωνή του στη σειρά Central Park και πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Netflix, Snowpiercer.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.