Home / Men  / Ο Ryan Gosling ετοιμάζει βαλίτσες παρέα με τη Gucci

Ο Ryan Gosling ετοιμάζει βαλίτσες παρέα με τη Gucci

Ο οίκος Gucci επέλεξε τον Ryan Gosling για τη νέα του ταξιδιωτική καμπάνια! Το retro style και το coolness ποτέ δε ταίριαζαν καλύτερα!

 

 

Μετά το μικρό διάλειμμα από την υποκριτική και τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ryan Gosling είναι και πάλι το πρόσωπο των ημερών! Πρωταγωνίστησε στην ακριβότερη παραγωγή του Netflix το The Gray Man, θα είναι ο Ken στην αναμενόμενη ταινία της Barbie και τώρα επιστρέφει στον κόσμο της μόδας. Ο οίκος Gucci τον επέλεξε για την καινούργια του καμπάνια με θέμα τα ταξίδια. Με τίτλο Valigeria που σημαίνει βαλίτσα, η καμπάνια μάς ταξιδεύει με τον πιο sexy και cool τρόπο! Παρέα με τον Ryan Gosling!

 

 

Φωτογραφημένος από τον ταλαντούχο Glen Luchford, ο ηθοποιός προσδίδει στη συλλογή Gucci Savoy το δικό του προσωπικό coolness. Τα ρούχα που επιλέχθηκαν έχουν το signature 70s retro style το οποίο ταίριαξε τέλεια με τον Ryan Gosling, ο οποίος έδωσε μία πιο σύγχρονη πινελιά χάρη στο Barbie inspired hair look του. Οι βαλίτσες και οι χειραποσκευές φέρουν το μονόγραμμα GG του ιταλικού οίκου.

 

 

“Το ταξίδι για την Gucci δεν ήταν ποτέ μόνο μία σωματική εμπειρία. Ο οίκος Gucci είναι η μάρκα που συνοδεύει τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς και τους ηθοποιούς του Hollywood στα ταξίδια τους. Και ο Ryan Gosling αποτελεί την πιο ταιριαστή ταξιδιωτική παρέα”, δήλωσε ο Alessandro Michelle.

 

 

www.gucci.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.