Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Hilary Duff έγινε για τρίτη φορά μαμά!

Η Hilary Duff έγινε για τρίτη φορά μαμά!

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός Hilary Duff  έφερε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τη μικρή Mae James Bair, όπως αποφάσισαν να την ονομάσουν με τον σύζυγό της,  Matthew Koma. 

 

Η Duff μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη στιγμή της γέννας, στην οποία ήταν παρούσα η οικογένειά της. Στη φωτογραφία ο Koma φοράει ένα καπέλο που γράφει “girl”.

 

 

 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέβασε σε story μια όμορφη φωτογραφία με τον σύζυγό της, με τη λεζάντα “Girl Dad”, αλλά και στιγμιότυπα από τρυφερές στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα της.  Η Duff έχει αποκτήσει με τον Koma μία ακόμα κόρη, τη δίχρονη Banks, αλλά και έναν γιο, τον οκτάχρονο Luca, από τον πρώτο της γάμο με τον Mike Comrie.

 

 

 

 

 

H ηθοποιός είχε ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο, ενώ ξεκίνησε να ανεβάζει posts όταν ήταν στον 7ο μήνα. Έχει γράψει μάλιστα και ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο “My little brave girl”, με πολύ όμορφα μηνύματα αγάπης και θάρρους.

 

Σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες, η ίδια είχε πει πως αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πολύ πιο εύκολη αλλά η ίδια ένιωθε πολύ κουρασμένη, καθώς είχε να φροντίσει ένα δίχρονο βρέφος και να ανταποκριθεί στις ανάγκες δύο παιδιών. Βέβαια, αυτό τη βοήθησε να μη σκέφτεται πολύ και να μην γκουγκλάρει τα πάντα σχετικά με την εγκυμοσύνη. 

 

“Δεν είμαι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης με κάθε τρόπο, αλλά νιώθω ευγνώμων για αυτό που κάνει το σώμα μου για εμένα και την οικογένειά μου. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Κάποιες μέρες νιώθω ότι μου λείπει το παλιό μου σώμα και δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα που θέλω, άλλες πάλι σκέφτομαι ότι είναι μάλλον η τελευταία φορά που βιώνω μια εγκυμοσύνη και προσπαθώ να ευχαριστηθώ κάθε γλυκιά στιγμή της.” 

 

Να τους ζήσει η μικρή Mae!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath