Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Maya Hawke είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein

Η Maya Hawke είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein

40 χρόνια μετά την iconic καμπάνια της μητέρας της Uma Therman, η Maya Hawke είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Calvin Klein.

 

 

Calvins or nothing! Το διάσημο brand εσωρούχων μεγαλώνει την ομάδα του, συμπεριλαμβάνοντας μερικούς από τους πιο hottest καλλιτέχνες. Κάθε του καμπάνια έχει αέρα Hollywood, αναδεικνύοντας την πιο cool εκδοχή κάθε επώνυμου. Η καινούργια του προσθήκη πρωταγωνιστεί στο Stranger Things, συμμετείχε στην πρώτη της big ταινία για το Netflix και είναι κόρη ενός από τα πιο iconic ζευγάρια του Hollywood. Η Maya Hawke είναι φανταστική ως νέο πρόσωπο του Kalvin Klein.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τραβηγμένες από τον Gray Sorrenti, η Maya φοράει μερικά από τα πιο iconic κομμάτια του brand, από τη γυναικεία και την ανδρική συλλογή. 40 χρόνια πριν η μητέρα της, Uma Therman, είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling με το συγκεκριμένο brand. Ανακαλύψτε τη συλλογή και την καμπάνια μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.