Home / Fashion  / Ποια key pieces του ’23 θα μας συντροφέψουν και το επόμενο έτος;

Ποια key pieces του ’23 θα μας συντροφέψουν και το επόμενο έτος;

key pieces

Ποια ήταν τα key pieces του 2023 που καθόρισαν το έτος μας; Θα μας ακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά;

 

Υπήρξαν πάρα πολλά trends που διαμόρφωσαν τη μόδα του 2023. Και αυτό γιατί οι τάσεις δεν καθορίζονται πλέον μόνο από τους σχεδιαστές και τις συλλογές τους. Μουσικοί καλλιτέχνες, ταινίες και φυσικά social media viral trends εισέβαλαν στον κόσμο της μόδας και τον καθόρισαν! Ας δούμε, λοιπόν, ποια ήταν τα key pieces του ΄23. Ποια από αυτά θα συνεχίσετε να φοράτε και ποια εύχεστε να μην βρίσκονται στην trending λίστα του επόμενου έτους;

 

 

Το denim και τα ασπρόμαυρα 530 New Balance μάς χάρισαν τα Y2K vibes που αναζητούσαμε. Τα boxer shorts έδωσαν στο καλοκαίρι μας μία ανέμελη αισθητική! Ένα trend που λατρέψαμε και προσωπικά θέλω να το δω και το επόμενο έτος είναι το quiet luxury! Οι πλισέ φούστες, τα blazers, οι παντελόνες, τα loafers, οι γραβάτες και τα πουκάμισα πάντα θα εντυπωσιάζουν. Αναμφίβολα, η τάση που τάραξε τα νερά ήταν το no pants!

 

Φέτος, τα περισσότερα key pieces ήρθαν από τον χώρο των υποδημάτων! New Balance, Solomon, adidas Samba, kitten heels, μπαλαρίνες, knee high μπότες και Mary Janes κυριάρχησαν! Η Quilted Cos τσάντα κατάφερε να ξεχωρίσει! Τα Chanel cat eye γυαλιά ηλίου θεωρήθηκαν τα πιο aesthetic του έτους! Οι τάσεις όπως chrome, barbiecore και τα friends bracelets καθόρισαν σε τεράστιο βαθμό τη μόδα, χάρη στα icons της μουσικής και του κινηματογράφου! Όσον αφορά τα red carpet looks ή τις πιο formal εμφανίσες, οι διαφάνειες και οι δαντέλες πρωταγωνίστησαν! Τέλος τα hottest fashion χρώματα του έτους ήταν τα εξής: μαύρο, κόκκινο, καφέ, ροζ, ασημί και royal μπλε!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.