Home / Fashion  / Τα “it” shoes των Χριστουγέννων

Τα “it” shoes των Χριστουγέννων

“it” shoes
Τα φετινά shoe trends μάς βοηθούν να ολοκληρώσουμε τα εορταστικά μας outfits, χαρίζοντας σε αυτά την απαραίτητη λάμψη που χρειαζόμαστε για τα Χριστούγεννα!

 

Αν ψάχνεις ακόμα πώς θα δημιουργήσεις το ιδανικό εορταστικό look, συνέχισε να.διαβάζεις και ανακάλυψε τα “it” shoes που έχουμε ξεχωρίσει για αυτά τα Χριστούγεννα.

 

Slingbacks

Αν θέλεις να είσαι άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών σου εξόδων ή ακόμα αν.προτιμάς τις glam επιλογές και στις πρωινές σου εμφανίσεις, προτίμησε flat slingbacks με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που θα κάνουν τη διαφορά!

Slingbacks με στρας, H&M

 

 

Ballet flats

Στην ίδια φιλοσοφία ανήκει και η τάση των ballet flats. Για να κάνεις το look σου ακόμα πιο εορταστικό, επίλεξε μπαλαρίνες σε βελούδινη υφή, οι οποίες θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση. “it” shoes 

“it” shoes

Ballet flats with rhinestone ankle strap, Massimo Dutti

 

Metallics

Αν επιδιώκεις να δημιουργήσεις μία total glam εμφάνιση, συνδύασε το look σου με γόβες σε μεταλλική υφή, ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2023!

Cheope leather pumps, THE ATTICO

 

Feathers

Τα φτερά στα αξεσουάρ και στα παπούτσια είναι ο ιδανικός τρόπος για να απογειώσεις κάθε εορταστικό outfit. Για φέτος, επίλεξε πέδιλα με φτερά, συνδυάζοντάς με ένα μαύρο διάφανο καλσόν ή με ένα καλσόν από δαντέλα.

“it” shoes

Whitby Feather Trim Leather Sandal, Michael Kors

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @keziacook/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada