Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Bradley Cooper είναι αγνώριστος στη νέα ταινία Maestro

Ο Bradley Cooper είναι αγνώριστος στη νέα ταινία Maestro

Bradley Cooper

Ο Bradley Cooper μεταμορφώθηκε εντυπωσιακά για την καινούργια ταινία του με τίτλο Maestro, από το Netflix.

 

Πανικό και ενθουσιασμό προκάλεσε στα social media ο ταλαντούχος ηθοποιός Bradley Cooper. Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την καινούργια του ταινία και δυσκολευτήκαμε πολύ να καταλάβουμε ότι είναι ο ίδιος. Μεταμορφώθηκε εντυπωσιακά και είναι πραγματικά αγνώριστος. Όλο αυτό το look είναι για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο Maestro για το Netflix. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Αμερικανό μαέστρο, συνθέτη, πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγό Leonard Bernstein, σε νεαρή και πιο προχωρημένη ηλικία. Μάλιστα, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας και ένα μέρος του σεναρίου.

 

 

Μαζί με τον Bradley Cooper θα πρωταγωνιστήσει και η Carey Mulligan, η οποία θα υποδύεται τη σύζυγο του Bernstein, την Felicia Montealegre. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το υπόλοιπο cast. Η ταινία Maestro πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2023 στο Netflix. Σύμφωνα με την Internet Movie Database, η ταινία αφορά στην περίπλοκη ιστορία αγάπης του Leonard και της Felicia, μια ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από 30 χρόνια. Από τη στιγμή που συναντήθηκαν το 1946 σε ένα πάρτι, τους δύο αρραβώνες τους, τον γάμο τους που διήρκησε 25 χρόνια και τα τρία παιδιά που απέκτησαν. Stay tuned για περισσότερες επίσημες πληροφορίες για την ταινία Maestro!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.