Home / Men  / Ο Asap Rocky μας παροτρύνει να επενδύουμε σε vintage fashion items

Ο Asap Rocky μας παροτρύνει να επενδύουμε σε vintage fashion items

Ο rapper Asap Rocky συνεργάζεται με το σουηδικό brand Klarna, για μια διαφορετική προσέγγιση στη μόδα, με βάση τα vintage κομμάτια.

 

Οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν, αλλά τα διαχρονικά κομμάτια μένουν για πάντα μαζί μας. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι οίκοι, αλλά και καταναλωτές έχουν αρχίσει να στρέφονται προς τη βιώσιμη μόδα και τα thrift shop μαγαζιά. Αυτή τη στρατηγική αποφάσισε να υιοθετήσει και ο rapper Asap Rocky, μέσα από το νέο του project με το brand Klarna.

 

 

Η Klarna είναι μια εταιρεία fintech, η οποία προωθεί την πολιτική buy now, pay later, μέσα από μια ποικιλία λιανοπωλητών. Ο διάσημος rapper επιμελήθηκε μια vintage collection, μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική του. Επιλέγει grails και μεταχειρισμένους fashion “θησαυρούς”, όπως ένα blazer Maison Margiela από τα 90s, ένα jean USD, ένα φανελάκι Chrome Hearts, κ.α.

 

Courtesy of Klarna

 

Δηλώνοντας πώς προτιμάει να επενδύει σε μια μόδα με μακροζωία, ο rapper ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στις αγορές του. Μας καλεί να μη γινόμαστε απλοί συσσωρευτές κομματιών και ρούχων, αλλά να συλλέγουμε κομμάτια με αξία, ανεξίτηλα στο χρόνο. 

 

Courtesy of Klarna

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.