Home / Men  / Τα δυο gadgets απαραίτητα στις διακοπές σου

Τα δυο gadgets απαραίτητα στις διακοπές σου

Τα δυο gadgets απαραίτητα στις διακοπές σου
Αυτά είναι τα δυο gadgets που θέλεις μαζί σου το καλοκαίρι, όπου κι αν πας.

Υπάρχουν δύο gadgets που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πρακτικότερη στις φετινές σου διακοπές. Είτε ταξιδέψεις σε θάλασσα ή σε βουνό, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, είτε μείνεις σε ξενοδοχείο ή σε μια σκηνή σε κάμπινγκ οι συγκεκριμένες συσκευές αναλαμβάνουν να σου λύσουν κάποια μικροπροβληματάκια. Για δες…

 

Τα δυο gadgets απαραίτητα στις διακοπές σου

Φέτος στις διακοπές σου οι συσκευές τεχνολογίας είναι στο πλευρό σου!

 

Η υγεία στο επίκεντρο.

Πολύ σημαντικό είναι να είσαι υγιής και να παραμείνεις υγιής στις διακοπές σου. Άρα αυτό που οπωσδήποτε χρειάζεσαι στις εξορμήσεις σου είναι εκτός από τα αντισηπτικά μαντηλάκια και υγρά και τη μάσκα σου και ένα gadget που θα σε θωρακίζει από τα μικρόβια. Και τι είναι αυτό που πιάνεις κάθε λίγο και λιγάκι; Το κινητό σου.

Η εταιρία PhoneSoap δημιούργησε τη συσκευή που απολυμαίνει το κινητό σου, απομακρύνοντας για τα καλά τα μικρόβια. Είναι φορητή και μπορείς να την πάρεις παντού μαζί σου, ενώ είναι και πολύ εύκολη στη χρήση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις μέσα το κινητό σου και εκείνο θα κάνει τη δουλειά του. Ακόμη, μπορείς να το φορτίζεις παράλληλα. Μια χαρά.

 

Courtesy of PhoneSoap

 

Σούπερ φωτογραφίες.

Εκτύπωσε τις φωτογραφίες από το τηλέφωνό σου αμέσως μετά την λήψη τους. Αυτός ο εξαιρετικά διασκεδαστικός εκτυπωτής έχει μέγεθος όσο και η παλάμη σου, είναι ελαφρύς και πανεύκολος στη μεταφορά. Είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί και να συνδεθεί με το smartphone σου και μπορείς να τον πάρεις παντού μαζί σου. Είναι διαθέσιμος σε πολλά διαφορετικά χρώματα, καλύπτοντας όλα τα γούστα και αποτελώντας ακόμη σούπερ δώρο.

Περιλαμβάνει διασκεδαστικά φίλτρα για υπέροχες φωτογραφίες. Φέτος, οι αναμνήσεις των διακοπών σου θα σου μείνουν στην κλασική τους μορφή, καταπληκτικά εκτυπωμένες. Ετοίμασε το άλμπουμ “Διακοπές 2021”!

 

Τα δυο gadgets απαραίτητα στις διακοπές σου

Courtesy of FujiFilm

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!