Home / Beauty  / Ο σχεδιαστής Vince Camuto επιστρέφει στον κόσμο των αρωμάτων

Ο σχεδιαστής Vince Camuto επιστρέφει στον κόσμο των αρωμάτων

Vince Camuto

Με ένα νέο λουλουδένιο άρωμα και ένα it girl ambassador, ο σχεδιαστής Vince Camuto κάνει comeback στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Μετά από πέντε χρόνια, η μάρκα παπουτσιών και αξεσουάρ του Vince Camuto επιστρέφει στον χώρο της ομορφιάς. Κυκλοφορεί το καινούργιο λουλουδένιο και φρουτώδες Wonderbloom άρωμα! Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι το νέο it girl, την κόρη της Reese Witherspoon, την Ava Phillippe. Το eau de parfume είναι εμποτισμένο με φύλλα αχλαδιάς, λευκή φρέζια, ραβέντι και σανταλόξυλο της Αυστραλίας. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο project που ενισχύει τις αξίες του brand και στοχεύει στη δημιουργία μίας σύνδεσης με τους καταναλωτές της Gen Z.

 

 

Η Ava Phillippe, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μάρκες όπως Pat McGrath, ενσαρκώνει τέλεια το κορίτσι Wonderbloom και το συνδέει με το στυλ της νέας γενιάς. Η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα της συνεργασία και ανυπομονεί για το μέλλον. Περιγράφει το άρωμα ως μία πολύ ιδιαίτερη και λουλουδάτη εμπειρία. Ο αρωματοποιός Firmenich επιμελήθηκε τη δημιουργία του.

 

 

Στην καμπάνια το μοντέλο μοιάζει με μία σύγχρονη Αλίκη στη χώρα των. Θαυμάτων ή αν θέλαμε να το θέσουμε καλύτερα στη χώρα των λουλουδιών. Το μπουκάλι είναι και αυτό εμπνευσμένο από τη μαγεία των λουλουδιών. Καλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν το ιδιαίτερο, χωρίς να φοβούνται! Vince Camuto

www.vincecamuto.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.