Home / Family  / Οι ΧΟΠΑ Ήρωες μοιράζουν γνώση και δώρα

Οι ΧΟΠΑ Ήρωες μοιράζουν γνώση και δώρα

xopa presveutes
Οι ΧΟΠΑ Ήρωες 112 προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς να γίνουν πρεσβευτές του προγράμματος και να κερδίσουν μοναδικά εκπαιδευτικά δώρα της Eduk8!

 

Το πρόγραμμα ΧΟΠΑ Ήρωες 112 καλεί τους εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους δημοτικού, εργαζόμενους σε ΚΔΑΠ και εκπαιδευτικούς νοσηλευτές να γίνουν πρεσβευτές του προγράμματος και να κερδίσουν υπέροχα εκπαιδευτικά δώρα της Eduk8.

Μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους σε συναδέλφους, οι εκπαιδευτικοί συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινότητας ΧΟΠΑ Ήρωες 112 σε περισσότερα σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Για πρώτη χρονιά φέτος, οι 10 Ήρωες – πρεσβευτές, δηλαδή οι εκπαιδευτικοί που θα συγκεντρώσουν και θα αποστείλουν τις περισσότερες συμμετοχές σχολείων, θα βραβευτούν από την Εduk8 με δώρα που προσφέρουν εκπαιδευτικές λύσεις STEAM από τα κορυφαία brands LEGO Education, Makeblock Education και Learning Resources.

 
Επιπλέον, η Eduk8 θα προσφέρει 10 εκπαιδεύσεις LEGO Education Academy, που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Πρόκειται για την επίσημη, διεθνή και πιστοποιημένη εκπαίδευση από τη LEGO Education, αναφορικά με λύσεις εκπαιδευτικής ρομποτικής.

 

 

Οι ΧΟΠΑ Ήρωες 112 είναι η βραβευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου από μικρά παιδιά. Αξιοποιεί τον ενθουσιασμό τους να μαθαίνουν και να μοιράζονται και ενθαρρύνει τη μεταλαμπάδευση της γνώσης στην υπόλοιπη οικογένειά τους. Το πρόγραμμα έχει λάβει και την επίσημη έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Eduk8 στηρίζει την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία, που θα βγουν νικητές στον πίνακα κατάταξης συμμετοχής του προγράμματος, μέχρι και τον Απρίλιο του 2022.

 

Όσοι εκπαιδευτικοί – πρεσβευτές και σχολεία ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν το πρόγραμμα ΧΟΠΑ Ήρωες 112 για το έτος 2021-2022, λαμβάνοντας το δωρεάν έντυπο υλικό, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 16 Μαρτίου 2022. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά στα email kcharisi@epidirect.gr ή fastheroesgr@fastheroes112.com, είτε τηλεφωνικά στο 2310227225.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

fastheroes.com

fastheroesgr@fastheroes112.com

FB: GreeceFastHeroes112

IG: fastheroes_gr

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin